Marknadsanalytiker till digital gasell

Marknadsanalytiker till digital gasell

Hos marknadsteamet på Skincity är det full fart! Här flödar kreativiteten och spännande kampanjer lanseras. Man kan med lätthet förstå varför denna unika e-handel vinner priser och belönats som årets digitala gasell 2018. Men vilka insatser bör Skincity fortsatt satsa på? Här kommer du in i bilden! Men dina knivskarpa analyser och förmåga att förmedla dina slutsatser på ett lättbegripligt sätt kommer du vara ovärderlig för denna framgångssagas fortsatta framfart!

Information om uppdraget

Academic Work söker en marknadsanalytiker till Skincity. Detta är en ny roll i marknadsteamet och du kommer att få vara med och utforma den för att maximera resultatet av ditt arbete. Du kommer att spela en nyckelroll i arbetet med att utveckla och ta fram nya funktioner och initiativ inom marknad. Skincity präglas av en innovativ anda och sitter i fina lokaler i Täby.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Skincity.

Arbetsuppgifter

Som marknadsanalytiker kommer du arbeta med analys av stora mängder data kopplat till Skincitys e-handel. Ditt huvudsakliga arbetsområde kommer att vara att sammanställa användardata, analysera den och genom dina slutsatser vara med och förbättra olika funktioner och insatser inom marknadsteamet. Främst kommer du att arbeta kvantitativt, men en del av dina analyser kommer även att vara av kvalitativ karaktär för att på bästa sätt förstå Skincitys kunder. Du kommer att arbeta med flera parallella verktyg som t.ex. Google Analytics, Tag Manager och Data Studio samt Alteryx, Excel och andra BI-verktyg.

Du kommer till exempel att:
 • Vara med och utveckla processer för datadrivet beslutsfattande
 • Genom analys av data skapa en tydlig bild av Skincitys användar-upplevelse och bidra till en kontinuerlig utveckling och förbättring av denna
 • Visualisera och presentera resultat och rapporter på ett tydligt sätt för dina kollegor på marknad
 • Implementera och ansvara för uppföljning av marknadsteamets KPI:er
 • Identifiera tillvägagångssätt för ett effektivt arbete med Conversion Optimization
Tjänsten passar dig som har ett genuint intresse för siffror och analys och vill arbeta i en snabbrörlig och modern kontext. Du uppskattar en flexibel miljö där du får stort ansvar och utrymme och komma med egna initiativ. Hos Skincity ser man inga begränsningar för denna nya roll och du ges en otrolig möjlighet att växa och fortsätta utvecklas i din karriär. Självklart ser vi även att du har ett stort intresse för e-handel och digitalisering!

Vi söker dig som
 • Har en relevant eftergymnasial utbildningsbakgrund, förslagsvis inom statistik, matematik eller IT
 • Har grundläggande kunskaper i något programmeringsspråk för analys
 • Har grundläggande kunskap i att visualisera analysresultat i BI-verktyg såsom Tableau eller Qliksense
 • Har professionell kunskap i svenska och engelska då båda språken används i rollen
Som person är du självgående och driver ditt arbete framåt på ett effektivt sätt. Då detta är en ny roll hos Skincity förväntas du arbeta proaktivt och på egen hand se de möjligheter som rollen erbjuder. Av samma anledning är du orädd med en explorativ approach och vågar komma med nytänkande idéer och ta initiativ som gynnar nya affärsmöjligheter och vägleder dig framåt i dina analyser. Du är nyfiken och gillar att lösa problem och ger dig inte förrän du gått till botten med en utmaning. Din uthållighet utmärker dig och gör skillnad i ditt resultat. För att trivas hos det positiva teamet är du social och uppskattar nära samarbeten med dina kollegor.

Övrig information
 • Start: Så snart som möjligt med hänsyn till ev. uppsägningstid
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Sjöflygvägen, Täby
 • Kontaktuppgifter: Linda Hellman, linda.hellman@academicwork.se
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Skincitys önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Täby
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skincity är en hudvårdsklinik online och erbjuder ett finslipat sortiment av professionell hudvård och hudvårdande makeup. Deras unika koncept återfinns i detaljerna. Alltid avancerad hudvård i deras sortiment, unika hudtest med hudanalys, varsamt inslagna paket och prover vid varje beställning ger dig lika bra service som vid ett besök på klinik. De är dessutom väldigt stolta över deras duktiga kundsupport med enbart auktoriserade hudterapeuter.