Junior HR Business Partner till ALD Automotive

Junior HR Business Partner till ALD Automotive

Om rollen

I rollen som junior HR Business Partner kommer du tillhöra ett team bestående av en HR Koordinator och en HR Chef, där ni tillsammans arbetar för att ge support och stöd mot den svenska delen av verksamheten. Som junior HR Business Partner arbetar du primärt gentemot organisationens linjechefer där du coachar, ger support och säkerställer att lokala HR-initiativ implementeras och efterlevs. Vidare kommer rollen bland annat innefatta:
 • Talent attraction - från rekrytering till onboarding, i nära samarbete med HR koordinator.
 • Initiera och driva employer branding initiativ.
 • Hantera och driva perfomance management-processen.
 • Arbeta med medarbetarengagemang - exempelvis genom att hantera och följa upp medarbetarundersökningar.
 • Säkerställa en kvalitativ exit-process.
 • Utveckling av chefer och medarbetare - identifiera utvecklingsbehov och initiera utvecklingsprogram och initiativ.
 • Utveckling av befintliga processer och policies, exempelvis medarbetarhandbok.
 • Rapportering av HR-nyckeltal.
Vidare kommer du arbeta tätt tillsammans med ansvarig HR Manager för att driva olika utvecklingsprojekt, så som exempelvis implementera nya HR-verktyg och system.

Du erbjuds

Här ges du en chans till en varierad och bred roll, där du kommer få supportera organisationen inom hela HR spektrat. Rollen är ny och du kommer ha goda möjligheter att själv vara med och både påverka och utveckla. ALD Automotive Sverige har sitt kontor beläget i Täby och du kommer bli en del av ett dynamiskt och internationellt bolag.
ALD har en stark tro på att kombinera föräldraskap och karriär genom planering, distansarbete och flexibilitet. De har utvecklat en flexibel och uppskattad policy för möjlighet att arbeta hemifrån upp till tre arbetsdagar i veckan. ALD värdesätter mångfald och välkomnar alla sökande oavsett ålder eller etnisk bakgrund. Självklart har de kollektivavtal och erbjuder också en rad förmåner. I rollen erbjuds bland annat ett generöst friskvårdsbidrag, gym på kontoret, team-aktiviteter med mera.

Vem är det vi söker?

Personen vi letar efter har ett starkt eget driv och en förmåga att hantera och parera en bredd av arbetsuppgifter, i en föränderlig miljö. I grunden ser vi att du har en högskoleutbildning inom personalvetenskap eller motsvarande och att du hunnit samla på dig ett par års erfarenhet från brett HR-arbete. Sannolikt har du arbetat i några år som HR-koordinator alternativt HR-generalist och känner dig redo för ett nästa steg. Du känner dig trygg i arbetsrätten och har god insyn i HR-årets samtliga processer. Har du dessutom tidigare erfarenhet från internationella organisationer, ser vi det som ett plus men inte att krav.

Vidare ser vi att du:
 • Är engagerad, driven och trivs med att arbeta utvecklingsorienterat.
 • Initiativtagande och självgående
 • Har en god kommunikativ förmåga.
 • Är flexibel i ditt sätt och trivs i en dynamisk och föränderlig miljö, med en förmåga att hantera flera parallella arbetsuppgifter och ansvarsområden.
 • Har goda systemkunskaper och enkelt för att navigera i såväl rekryteringssystem som Excel
 • Är flytande i både engelska och svenska, i såväl tal som skrift
Om ansökan

Rollen är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. I denna rekrytering samarbetar ALD med Jurek HR. Vid frågor rörande tjänsten är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare My Andersson på my.andersson@jurek.se. Urval och intervjuer sker löpande och vi hoppas tillsätta tjänsten så snart som möjligt. Låter detta som din nästa utmaning? Sök då direkt!

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord: HR, human resources, HR-generalist, HR Koordinator.
Mer info
Kontaktperson My Andersson
Telefon 08-525 01 800
Område Täby
Yrkesroll HR & Personal, Personalchef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!