Fastighetsskötare sökes till omväxlande tjänst på ALD Automotive i Täby

Fastighetsskötare sökes till omväxlande tjänst på ALD Automotive i Täby

Är du utbildad Fastighetsskötare med erfarenhet av yrket? Söker du en omväxlande tjänst i ett växande företag med stark sammanhållning mellan kollegorna? ALD Automotive AB har kanske tjänsten för dig!

ALD Automotive AB

ALD Automotive är ett av världens ledande leasingbolag med nära 1,6 miljoner bilar och 6 300 medarbetare i 43 länder. ALD Automotive är ett helägt dotterbolag till den franska bankkoncernen Société Générale. Vi är specialiserade på fordonsleasing till företag och i vårt koncept ingår fullständig outsourcing av våra kunders hela bilparker. Genom att överlåta ansvaret för driften av bilparken till oss får våra kunder större frihet att koncentrera sig på att driva sin kärnverksamhet, oavsett hur många bilar det handlar om. ALD Automotive är märkesoberoende och finansierar alla märken. Läs gärna mer på www.aldautomotive.se

Vad innebär rollen?

Som Fastighetsskötare på ALD Automotive erbjuder du en säker och representativ arbetsmiljö för anställda, kunder och leverantörer. Du har helhetsansvar för ALD Automotives fastighet i Täby och det långsiktiga arbetet gällande både fastighet, underhåll men även relationer på och utanför arbetsplatsen med t.ex. leverantörer.

Det är en tjänst som både är hands on och har strategisk höjd. Ena stunden skruvar du fast ett löst dörrhandtag eller ser till att en reparatör kommer och fixar den trasiga diskmaskinen, och i nästa sitter du i avtalsförhandlingar vad gäller energileverantör eller analyserar verksamhetens framtida behov och planerar för dessa.

Ansvarsområden är fysisk arbetssäkerhet, fastighetsbudgeten, kontorets möbler och övrig utrustning, avfalls- och energihantering, tillstånd och avtal som behövs för (användning av) byggnaderna, reparation av funktionsfel i utrustning och elektriska installationer, kommunikation med hyresvärden samt receptionen.

Arbetsuppgifter:
  • Planera och verkställa åtgärder för en säker fysisk arbetsmiljö
  • Bemanning av receptionen
  • Hantera anläggningsleverantörer (hyresvärd, städning, larm, reception etc.)
  • Implementera en långsiktig underhållsplanering för byggnader och utrustning tillsammans med interna användare av byggnaden och utrustningen
  • Förbereda och utföra mindre underhåll, alternativ ringa reparatör
  • Inköp av material (allt på kontoret utom kontorsmaterial)
  • Proaktivt sökande efter möjligheter att sänka kostnaderna för anläggningen
  • Proaktivt sökande efter möjligheter att förbättra service till anställda, kunder och leverantörer
Det ingår inga resor i tjänsten.

Vilka kompetenser söker vi?

Vi söker dig som är utbildad Fastighetsskötare och har cirka fem års erfarenhet av yrket. Du är van att hantera budgetarbete och att arbeta för att ha en säker och effektiv arbetsplats både idag och i framtiden.

Du är flytande i svenska och engelska samt en van användare av Office-paketet. Självklart har du även B-körkort.

Vem är du?

För att lyckas i rollen tror vi att du är prestigelös, initiativtagande, kommunikativ, självgående, analytiskt lagd; du är diplomatisk med skinn på näsan. Känner du igen dig i våra värderingar, Laganda, Ansvar, Engagemang, Innovation, kommer du att trivas hos oss!

Vad vi erbjuder

Hos oss erbjuds du ett självständigt arbete med både höjden och bredden på arbetsuppgifter. Vi erbjuder dig en spännande och tempofylld utmaning i ett internationellt tjänsteföretag med entreprenörsanda. Rollen är en del av företagsverksamheten med många kontaktytor både internt och externt och vi har generösa förmåner utöver kollektivavtalet.

Ansökan

Stämmer ovanstående beskrivning in på dig? Fyll i formuläret och ladda upp dina ansökningshandlingar. Ansökan via email tas ej emot och under processens gång behöver du kunna uppvisa examensbevis från efterfrågad utbildning. Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt men senast den 31 januari 2020.

Den här rekryteringen görs i samarbete med Roi Rekrytering. Har du frågor om tjänsten eller hur du ansöker, är du välkommen att kontakta Ana Acosta på ana.acosta@roirekrytering.se .

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Täby
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)