Support student

Support student

Dina arbetsuppgifter

I rollen som förarsupport kommer du vara en del av ett härligt team där du kommer vara ansiktet utåt för ALDs kunder. Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara:
  • Ta emot inkommande samtal
  • Administrera b.la. förarbyten, drivmedelskort samt körjournaler
  • Ansvar över inkommande ärenden via chatt och mail
Omfattning: deltid, cirka 8h/veckan

Ort: Täby Kyrkby

Arbetstider: kontorstider

Anställningsform: direktrekrytering. Vi på Studentwork ansvarar för hela rekryteringsprocessen men du kommer bli anställd direkt hos ALD Automotive.

Är du personen som vill ha ett flexibelt deltidsjobb vid sidan av studierna och få mer administrativ erfarenhet? Då är detta den perfekta tjänsten för dig! Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Din profil

Våra önskemål till dig:
  • Är student och har minst ett halvår kvar av dina studier gärna inom ekonomi
  • Har möjlighet att jobba ca 1 dagar i veckan, vi är flexibla med vilka dagar du arbetar och tar hänsyn till dina studier
  • Social, trivs att prata i telefon och är noggrann
  • Meriterande med B-körkort
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
  • Stort plus om du har ett bilintresse!
Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Täby
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I snart 20 år har ALD Automotive hjälpt svenska företag att hitta rätt leasingbil och rätt finansiella lösningar. ALD Automotive förvaltar mer än 1,5 miljon tjänstebilar för deras kunder världen över och närmare 26 000 av dem rullar på våra svenska vägar.

ALD Automotive sitter bland annat i fräscha lokaler i Täby Kyrkby där dom driver sin egna bilhall, ALD Bil, för försäljning av nyare begagnade leasingbilar till konkurrenskraftiga priser. Hit söker vi nu två nya medarbetare som vill ha ett spännande deltidsjobb vid sidan av sina studier!

Välkommen med din ansökan redan idag!