Innesäljare student

Innesäljare student

Dina arbetsuppgifter

I rollen som innesäljare kommer du arbeta med ALD’s kunder och leverera bästa möjliga service. Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara:
  • Arbeta proaktivt med rådgivning av befintliga kunder
  • Ta emot och besvara kundärenden
  • Diverse administration b.la. se över bilkontrakt som löper ut, avtal samt fakturering
Omfattning: deltid, cirka 8h/veckan

Ort: Täby Kyrkby

Arbetstider: kontorstider

Anställningsform: direktrekrytering. Vi på Studentwork ansvarar för hela rekryteringsprocessen men du kommer bli anställd direkt hos ALD Automotive.

Är du personen som vill ha ett flexibelt deltidsjobb vid sidan av studierna och har ett stort intresse för bilar och service! Då är detta den perfekta tjänsten för dig! Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Din profil

Våra önskemål till dig:
  • Är student och har minst ett halvår kvar av dina studier gärna inom ekonomi
  • Har möjlighet att jobba ca 1 dagar i veckan, vi är flexibla med vilka dagar du arbetar och tar hänsyn till dina studier
  • Kommunikativ, noggrann och brinner för service
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
  • Meriterande med B-körkort
  • Stort plus om du är bilintresserad!
Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Täby
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I snart 20 år har ALD Automotive hjälpt svenska företag att hitta rätt leasingbil och rätt finansiella lösningar. ALD Automotive förvaltar mer än 1,5 miljon tjänstebilar för deras kunder världen över och närmare 26 000 av dem rullar på våra svenska vägar.

ALD Automotive sitter bland annat i fräscha lokaler i Täby Kyrkby där dom driver sin egna bilhall, ALD Bil, för försäljning av nyare begagnade leasingbilar till konkurrenskraftiga priser. Hit söker vi nu två nya medarbetare som vill ha ett spännande deltidsjobb vid sidan av sina studier!

Välkommen med din ansökan redan idag!