Erfaren Däckmontör sökes!

Erfaren Däckmontör sökes!

Dina arbetsuppgifter

Har du erfarenhet av att skifta däck och att arbeta på en verkstad? Tycker du om att arbeta självständigt och vara allt i allo? Har du möjlighet att börja arbeta omgående?

Just nu söker vi en erfaren Däckmontör till vår kund i Täby. Du kommer vara del av ett engagerat team om tre personer. Dina arbetsdagar kommer variera, du kommer både vara på verkstan och skifta däck på personbilar och lastbilar samt vara ute på fält och hjälpa till.

Det är en heltidstjänst, du jobbar måndag till fredag, kl:07.00-16.00. Nattjobb kan förekomma.

Din profil

Vi söker dig som har:
  • Arbetat inom däckbranschen och har erfarenhet av att skifta däck
  • B-körkort
  • Kan tala och skriva svenska flytande då du använder det i din dagliga kommunikation
  • Det ses meriterande om du har skiftat däck på lastbilar
Som person är du driven, social och plikttrogen. Vi ser att du är flexibel och kan tänka dig arbeta med olika typer av arbetsuppgifter. Det krävs även att du är självständig och trivs med att ha eget ansvar i dina arbetsuppgifter.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Louise Jonsson på mejl louise.jonsson@2complete.se.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: Däckskiftare, mekaniker, däckmontör, fordonsmekaniker
Mer info
Kontaktperson Louise Jonsson
Telefon 070 845 99 04
Område Täby
Yrkesroll Fordon, Reperatör, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars 2020 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi berättar mer om tjänsten vid en eventuell intervju.