Kyl- & värmepumptekniker till bolag i expansiv fas!

Kyl- & värmepumptekniker till bolag i expansiv fas!

Söker du en varierande tjänst där såväl praktisk som teknisk problemlösning är din vardag? Trivs du med eget ansvar och är serviceinriktad? Leta inte längre, här är tjänsten för dig!

Som kyl- & värmepumptekniker hos 24 Rör Jour AB utför du nyinstallation, felsökning och reparationer samt service av kyl- & värmeanläggningar. Du kommer möta kunder från bl.a. kommuner, byggbolag, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare samt privatpersoner i Stockholm och Uppsala. För oss är inget uppdrag för litet eller för stort och kundens upplevelse av vårt uppdrag står alltid i centrum, därför är medarbetare med hög känsla för service av yttersta vikt för att våra kunder ska fortsätta att anlita oss.

Installation sker oftast i arbetslag men det förekommer att du arbetar på egen hand, därför krävs det att du har arbetserfarenhet sedan tidigare för att passa för denna tjänst.
Då vi erbjuder våra kunder service dygnet runt med jourberedskap kan arbete utföras även på kvällar, nätter och helger.

Din profil

Krav:
  • Minst 3 års arbetserfarenhet som certifierad kyl- & värmepumptekniker
  • B-Körkort
  • Svenska i tal och skrift

  • Ansökningar som ej uppfyller ovanstående krav undanbedes

Meriterande:
  • Erfarenhet & kännedom om lera ledande varumärken såsom Bosch, Nibe, IVT etc.
Du som person ska vara ansvarstagande och drivas av ditt engagemang att ständigt ge våra kunder bästa möjliga service och leverera det vi har lovat. Du utmärker dig genom att vara utåtriktad, noggrann och tycker om att lära dig nya saker. Du vågar utmana dig själv och gillar att arbeta självständigt med höga krav på ansvar och handlingskraft. Du når våra kunder i en av våra fullt utrustade servicebilar där du också har ett stort ansvar över bilen både utvändig och invändig med en ekonomisk känsla för materialet och verktyg.

Villkor:
Start: Omgående
Placeringsort: Täby, Stockholm
Arbetstider: Heltid
Mer info
Kontaktperson Enrique Valdes
Telefon 08-24 24 20
Email Mejla Enrique Valdes
Område Täby
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Rörmokare, Ventilation
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.24jour.se/
Sista ansökningsdag 10 maj 2021 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

24 Rör Jour AB har erbjudit service inom VVS, spolning och värmepumpar med hög kvalitet sedan starten 2013. Vi är med i Installatörsföretagen och har många goda samarbetspartners och leverantörer. Vi arbetar ständigt med personalen för att den ska må bra och har en sammansvetsad grupp där vi satsar på personalutveckling genom olika utbildningar.