Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Lagerarbetare till textilbranschen i Svenljunga sökes

Ansök nu
Lagerarbetare till textilbranschen i Svenljunga sökes!

Är du en självgående och engagerad person som gillar att arbeta tillsammans med drivna kollegor mot gemensamma mål? Vi söker just nu en lagerarbetare till vår kunds lager i Svenljunga. Här erbjuds ett arbete i högt tempo som kräver såväl god fysik som förmågan att arbeta strukturerat. Välkommen med din ansökan!

Vem söker vi?

Till rollen som lagerarbetare söker vi framförallt dig som är en engagerad och prestigelös person som motiveras av att vara effektiv och noggrann och ha ett högt tempo. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av ett fysiskt jobb och har erfarenhet av service eller av att arbeta på lager. Utöver det är det en stor fördel om du har tryckerfarenhet eller tidigare jobbat på en dekalavdelning eller med yrkeskläder av något slag.

Vi ser gärna att du
  • Har fullständig gymnasieutbildning
  • Behärskar svenska i både tal och skrift
  • Har B-körkort och tillgång till egen bil
  • Har relevant erfarenhet som du har nytta av i tjänsten
  • Personliga egenskaper som: flexibel, noggrannhet och stresstålig
Det är meriterande om du
  • Har tryckerfarenhet eller jobbat med yrkeskläder
  • Har truckkort A1-4 + B1-4 och erfarenhet av höglyftande plocktruck (B4)
  • Har arbetat med Autostore
Vad innebär det att jobba som konsult?

Rollen som konsult är både utmanande och rolig! Här får du chansen att utföra olika uppdrag hos våra kunder, vilket innebär att dina arbetsuppgifter varierar på ett stimulerande sätt. I ditt första uppdrag kommer du att att packa och utföra transfertryck på yrkeskläder eller truckkörning hos vår kund. Enligt många av våra medarbetare är det bästa med att vara konsult kombinationen av mötet med nya människor och chansen att få lära sig nya saker varje dag!

Om kunden

Uppdragsgivaren är ett familjeägt, framåttänkande och entreprenörsdrivet företag inom textilbranschen.
Här sätts mångfald, företagskultur, hållbarhet och kvalitet i allt som görs högst upp på agendan!

Om ansökningsprocessen

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen. Har du frågor specifikt om tjänsten är du välkommen att kontakta kundansvarig rekryterare på nathalie.haglund-georgiev@lernia.se

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer enligt löpande urval. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år.

2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på www.lernia.se
Mer info
Område
Sista ansökningsdag
29 sep. 2023 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare