Försäljningschef till Skandilock

Försäljningschef till Skandilock


Är du är en relationsskapande person som älskar att göra affärer?
Vi söker nu dig som vill utvecklas i ett bolag som är mitt i en spännande expansion. Du erbjuds möjligheten att vara med att påverka Skandilocks framtid samt arbeta på den globala marknaden.

Din framtida arbetsgivare
Skandilock är ett familjeföretag med rötterna i det lilla samhället Svenljunga i Västra Götaland. Vår unika beredningsteknik av fårskinn skapades av stolta hantverkare på 30-talet och har därefter vidareutvecklats under årens gång. Här förenas hantverk med de mest moderna och miljövänliga preparaten för att bevara fårskinnets naturliga egenskaper.

Idag är vi ett av Europas ledande företag inom designade fårskinnsprodukter och föregångare inom fårskinnsberedning. Vi har levererat fårskinn till möbelklassiker under decennier. Vi kompromissar inte med kvalitén utan producerar för en långsiktig beständighet. Det är ingen tillfällighet att flera av Skandinaviens ledande varumärken inom möbelindustrin valt Skandilocks fårskinn för att frigöra skönheten i sina produkter.


Vad erbjuder rollen?
I din roll som säljchef ser du inga begränsningar geografiskt utan har hela världen som potentiell spelplan. Du kommer att samarbeta med och rapportera till VD och du sitter i bolagets ledningsgrupp. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att utveckla befintliga kunder framför allt bland möbeltillverkare samt identifiera och initiera nya samarbeten. Du ges stort ansvar och hanterar allt från att analysera, prognostisera, sätta mål, bygga ditt säljteam till de mest gynnsamma affärer vi kommer att göra. Vi arbetar i AD Systems och Pyramid.Vem är du?
Vi söker dig med intresse, talang och flera års erfarenhet av försäljning, gärna KAM, på såväl nationell som internationell nivå. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Då tjänsten är på internationell nivå, innebär det förstås en del resande. Vi besöker mässor två till tre gånger per år.

För att bli framgångsrik i denna tjänst behöver du vara en engagerad person med tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Erfarenhet från möbel, inredning eller modebranschen är meriterande.

För att lyckas är du kommunikativ och förtroendeskapande. Vidare bör du vara en lojal lagspelare med förmåga att ta fram och paketera långsiktiga relationsskapande affärslösningar.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper för denna tjänst.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 15 april. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna VD, Claes Borgvall, claes@skandilock.com eller Jens Lindroth, jens@effektiv.se.

Sökord
Försäljningschef, säljchef, möbler, KAM, key accont manager, inredning

Mer info
Område Svenljunga
Yrkesroll Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 14 apr 2023 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.