Belysningstekniker– Vattenfall Services

Belysningstekniker– Vattenfall Services

Till affärsområde Belysning inom Vattenfall Services söker vi nu belysningstekniker till våra etableringar i Vänersborg, Borås och Göteborg.

Vårt uppdrag är att leverera energieffektiva helhetslösningar till våra kunder. Våra kunder är bl a Trafikverket, kommuner, byggentreprenadföretag och företag inom industri- och infrasektorn. Uppdragen är av varierande slag, allt från vägbelysning till ljussättning av byggnader, träd och monument. Vår företagskultur präglas av entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en målstyrd och projektorienterad organisation.

Vi erbjuder ett fritt och självständigt där du får möjlighet att ta stort eget ansvar, både i projekt och vid kundkontakter, och vara vårt ansikte ut mot kunder och allmänhet. Du utgår från hemmet och sköter din dagliga planering med stöd av projektledare och övriga medarbetare.

Dina arbetsuppgifter som Belysningstekniker
  • utföra montage i våra drift och underhållsavtal
  • hantera olika tekniska frågeställningar vad gäller styrning och kontrollutrustning
  • utföra servicetjänster för drift och underhåll av befintliga belysningsanläggningar
  • nybyggnation
Dina kvalifikationer som Belysningstekniker
  • elteknisk utbildning på gymnasie- eller eftergymnasial nivå
  • B-körkort
Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med elkraft, installation eller belysning. Erfarenhet av markentreprenader är meriterande, liksom Säkerhet på väg, ESA samt C-körkort.

För att trivas i rollen behöver du vara serviceinriktad, initiativtagande, ansvarstagande och tycka om att arbeta i team. Vi ser gärna att du är utåtriktad då det ingår regelbundna kundkontakter i jobbet. I den här rollen är det även viktigt med datorvana och du ska tala och skriva på svenska.

För mer information
om tjänsten: Avdelningschef Marinko Marre Vucenovic 0761-050795 om rekryteringsprocessen: AnnaKarin Jungerfelt 0724-52 07 89

Fackliga representanter
Anders Sundqvist Unionen, Torbjörn Mårtensson SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Stefan Lahti Ledarna. Du når dem alla via Vattenfalls växel, 08-739 50 00

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.
Mer info
Område Svenljunga
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.vattenfall.se/jobb
Sista ansökningsdag 23 sept (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vattenfall Services är ett av Sveriges ledande företag inom underhåll och byggnation av el- och energianläggningar. Vi utför även drift och underhåll av kraftanläggningar för el- och värmeproduktion, genomför underhållsarbete åt industrikunder och erbjuder tjänster inom belysning, energieffektivisering och mätning. Våra drygt 1 600 medarbetare finns på ett 90-tal orter i Sverige. Bland våra kunder finns nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. Läs mer på www.vattenfallservices.se