Planarkitekt

Planarkitekt

Arbetsuppgifter
Din roll som planarkitekt är en viktig kugge i utvecklingen av Svenljunga kommun. Du kommer att ansvara för planering och genomförande av detaljplaneuppdrag. I tjänsten ingår även andra utredningar och uppdrag efter behov kopplat till samhällsplanering och kommunens översiktsplan. Ansvarsuppgifter kan komma att justeras utifrån kvalifikationer.

Kvalifikationer
Det är viktigt att du har ett genuint intresse för samhällsutveckling och stadsplanering. Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom fysiskt planering, arkitektur, lantmäteri eller likvärdig utbildning. Kunskap inom aktuell plan- och bygglag är viktigt och vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter kopplat till detalj- och/eller övergripande samhällsplanering.

Det är viktigt att du har en god förmåga att hålla samman, planera och driva en arbetsprocess framåt. Du ska vara van vid att presentera dina idéer för olika grupper och som person är du engagerad och ansvarstagande. Datavana och förmåga att uttrycka sig väl i tal och skrift är en grundförutsättning för arbetet och kunskap om GIS (Geosecma/ArcMap), visualisering eller likvärdigt är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetet innebär många kontakter med myndigheter, politiker, företagare och allmänhet, så det är viktigt att du är utåtriktad, lyhörd och att du har hög servicekänsla. God samarbetsförmåga är en viktig egenskap eftersom vi arbetar nära varandra. Att du är initiativrik och bra på att uttrycka dig i tal och skift är en förutsättning.

Erfarenhet krävs.

Du ska ha dokumenterad erfarenhet kopplad till någon av de arbetsuppgifter som tjänsten innebär. Arbetsgivaren kommer att tillämpa löpande rekrytering vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Övrigt
I rekryteringsarbetet har vi redan tagit ställning till rekryteringskanaler och typ av marknadsföring. I den här rekryteringen arbetar vi med VA-Rekrytering. Därför undanbeder vi oss kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag, medieföretag eller liknande.
Mer info
Område Svenljunga
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Arkitekt, Matematik, Statistik & Information, Byggingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.vajobb.se
Sista ansökningsdag 6 juni 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

VA-Rekrytring är ett nischat rekryteringsföretag inom VA och angränsade branscher inom samhällsbyggnad. Våra rekryteringskonsulter är kompetenta inom samhällsbyggnad. Vi ligger alltid steget före, vi har nätverket och förtroendet från kandidaterna inom branschen, en grundsten i vårt viktiga arbete.