Snöskottare sökes för extraarbete!

Snöskottare sökes för extraarbete!

Trivs du att arbeta utomhus och är i god fysik? Då kan detta vara jobbet för dig!

Information om uppdraget:

För vår kund Tranemo Trädgårdstjänsts räkning söker vi nu dig som vill jobba med snöskottning i Borås med omnejd nu till vintern.
Då arbetet är beroende på när det kommer snö kan detta innebära väldigt varierande timmars arbete. Både i timantal och på obekväm arbetstid.
Uppdraget tillsätts löpande för att vara redo när snön kommer. Lön enligt avtal.

Fungerar samarbetet bra mellan dig och kund finns stor möjlighet till att fortsätta jobba i vår och över sommaren så vi se gärna att du har din andra huvudsakliga sysselsättning på minst 50% i 1-2 år till och vill fortsätta jobba med trädgårdarbete.

Du blir anställd av oss på StudentConsulting och uthyrd till kund.

Detta söker vi:

För uppdraget krävs att du är fysiskt stark och trivs med att vara ute. Du har god förmåga att samarbeta och kommunicera med din arbetsgrupp.
Du är självgående och ansvarstagande när det gäller att utföra arbete utifrån tilldelad uppgift. Du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.

B-körkort är meriterande.

Intervjuer och urval sker löpande så sök redan idag om detta är ett arbete för dig, välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Svenljunga
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 7 dec 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com