Auktionshandläggare / Administratör

Auktionshandläggare / Administratör

Din utmaning:
Vi söker en driven handläggare som ska representera PS Auctions filial i Malmö. Du arbetar självständigt i området och går under Göteborgskontoret.

Som handläggare för företagets nätauktioner är du PS Auctions ansikte utåt både mot uppdragsgivare och mot kunder.

Du katalogiserar, fotograferar och värderar objekten som ska auktioneras ut. I arbetsuppgifterna ingår även att presentera och lägga ut dem till försäljning via företagets hemsida och bistå som mäklare vid auktionen.

Viss administration efter avslutad nätauktion förekommer, redovisning och fakturering till exempel. Du kan även bli ombedd att organisera leverans av sålda objekt.

Din profil:
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill ha dig som är lösningsorienterad och flexibel, som är vaken och tar initiativ med samma optimism som du tar dig an givna uppgifter. Du har god förståelse för affärsmannaskap och entreprenörskap och van att arbeta självständigt.

Du är bekväm i IT-miljö och en god administratör. Därtill krävs att du är noggrann och har ett strukturerat arbetssätt.

Du behärskar svenska och engelska väl, både i tal och i skrift.

B-körkort krävs

Ansökan sker via "Ansök nu" knappen.

Tillträde snarast

Omfattning heltid

Sökord
Kundtjänst, kundservice,administration, assistent, handläggare, säljare,
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Administration, Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Där andra ser restlager, konkursbon och utrangerade verkstadsutrustningar, ser PS Auction starten på något nytt. PS Auction frigör kapital och förlänger livscykeln för fordon, maskiner och utrustning. Ju fortare en outnyttjad tillgång hittar sitt nya hem desto bättre.

PS Auction bildades 1958 och är idag ett internationellt auktionsföretag med sex kontor i Sverige, dotterbolag i Finland, Estland och Danmark och köpare från över 80 länder.

2016 omsatte bolaget över 300 miljoner Skr och hade över 1.1 miljoner unika besökare på hemsidan. PS Auction har 55 anställda i Sverige och bolagets huvudkontor är beläget i Svenljunga.


För oss är det viktigt att du som jobbar på PS Auction känner dig värdefull, att du blir inspirerad och kan inspirera. Våra medarbetare och kunder ska känna att vi är pålitliga på alla plan.