Pigga och glada lagerarbetare sökes!

Pigga och glada lagerarbetare sökes!

Arbetsuppgifter

Vi söker nu dig som vill arbeta som lagerarbetare hos en av våra kunder. Arbetet innebär vanliga arbetsuppgifter på ett lager såsom plock och pack. Du kommer även att få arbeta med dekaltryck, det vill säga att trycka logotypes på kläder. Du behöver inte ha erfarenhet, huvudsaken är att du har ett engagemang och stor intresse och vilja att lära dig.

Du bör vara praktiskt lagd och ha ett sinne för detaljer. Vidare är det viktigt att du är noggrann och kan läsa och förstå instruktioner. Du bör ha god samarbetsförmåga och trivas i en händelserik miljö. Om du tidigare har jobbat inom lager/logistik så är det meriterande.

Formell kompetens

Kunna läsa och förstå instruktioner
God svenska i tal och skrift
Körkort B och tillgång till bil
Du måste kunna arbeta skift

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du kan samarbeta, samt har hög arbetsmoral.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Heltid/visstid/Svenljunga

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så skicka in din ansökan så redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Svenljunga
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 dec (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som bemanningskonsult hos Lernia är du anställd av oss, men arbetar som hos någon av våra kunder. Hos oss har du samma rättigheter som hos en traditionell arbetsgivare, men fler tillfällen att prova på olika arbetsuppgifter och arbetsplatser. Genom en anställning hos oss får du möjligheten att bredda ditt kontaktnät och skapa dig nya erfarenheter för framtiden.