Lagermedarbetare och truckförare till Svenljunga!

Lagermedarbetare och truckförare till Svenljunga!

Arbetsuppgifter

Nu söker vi drivna och engagerade medarbetare som kan ambulera till vår kund. Dina dagliga arbetsuppgifter består främst av att bemanna en av våra härliga kunder med just din kompetens. Du ingår i ett team hos kundföretaget där främst arbetsuppgifter inom plock och pack kommer förekomma. Truckkörning kan förekomma på uppdraget och det är därför meriterande med truckkort.

Formell kompetens

Vi tror att du som söker antingen har erfarenhet inom lager och logistik, eller är nyfiken på att testa på hur jobbet som bemanningskonsult kan vara. Du får en erfarenhet och har möjlighet att testa på olika sorters arbete och uppdrag.

Vi söker dig som har:
  • Gymnasial utbildning
  • Lagererfarenhet
  • Körkort och tillgång till bil
  • Truckkort och erfarenhet av höglyftande plocktruck (B4)
  • Talar obehindrat på svenska
Din bakgrund

Vi ser att du minst har en gymnasieutbildning eller arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du behöver kunna arbeta skift då de flesta av våra kunder har skiftgång. Samt ha körkort och tillgång till bil. Detta är för att det inte alltid går kollektivtrafik till arbetsplatsen.

Det viktiga för oss är att du har ett toppen humör och att du kan tänka dig att åka ut till våra alla kunder. Ditt engagemang och inställning kan leda till ett jobb!

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna roll är det av stor vikt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning / Heltid / Borås med omnejd

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse
Mer info
Område Svenljunga
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Lernia Bemanning ser nu tillsammans med en av våra kunder ett behov inom lager och logistik. Vi söker alltså konsulter som vill jobba med plock och pack hos vår kund. Har du lång erfarenhet av lager och logistik eller vill testa på något nytt? Ansök redan idag.