Industrisömmerska till brodyravdelning sökes!

Industrisömmerska till brodyravdelning sökes!

Industrisömmerska till brodyravdelning sökes!

Just nu får vi på Lernia Bemanning in många uppdrag från både befintliga och nya kunder. Vi behöver därför utöka vår personalstyrka med nya talanger. Som anställd hos oss är det lätt att trivas och utvecklas, och vi söker framför allt dig som vill fylla på erfarenhetsbanken inom brodyr och hantverk. Låter det intressant? Vänta inte med din ansökan!

Vad innebär det att jobba som konsult?

Rollen som konsult är både utmanande och rolig! Här får du chansen att utföra olika uppdrag hos våra kunder, vilket innebär att dina arbetsuppgifter varierar på ett stimulerande sätt. I ditt första uppdrag kommer du att arbeta med brodyr av arbetskläder. Enligt många av våra medarbetare är det bästa med att vara konsult kombinationen av mötet med nya människor och chansen att få lära sig nya saker varje dag!

Din profil:

Den här tjänsten passar dig som gärna dubbelkollar ditt arbete en extra gång och samtidigt har förmågan att arbeta effektivt. Vi ser gärna att du har en utbildning inom textil, brodyr eller hantverk, eller helt enkelt vill fördjupa dina kunskaper inom området. Vi är extra intresserade av dig som har erfarenhet av industribranschen, men lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Vi ser gärna att du:
  • har B-körkort & tillgång till bil
  • har en ödmjuk inställning till nya arbetsuppgifter
  • har gott tålamod
  • är noggrann & punktlig
Det är meriterande om du:
  • har en känsla för detaljer
  • har en positiv inställning
  • har ett stort intresse för brodyr och sömnad
Om uppdragsgivaren:

Uppdragsgivaren är ett familjeägt, framåttänkande och entreprenörsdrivet företag inom textilbranschen.
Här sätts mångfald, företagskultur, hållbarhet och kvalitet i allt som görs högst upp på agendan!

Om ansökningsprocessen:

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen. Har du frågor specifikt om tjänsten är du välkommen att kontakta kundansvarig rekryterare på nathalie.haglund-georgiev@lernia.se

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer enligt löpande urval. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år.

2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på www.lernia.se
Mer info
Område Svenljunga
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 juli 2022 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.