Engagerade och motiverade lagerarbetare!

Engagerade och motiverade lagerarbetare!

Om företaget

Som bemanningskonsult hos Lernia är du anställd av oss, men arbetar som hos någon av våra kunder. Hos oss har du samma rättigheter som hos en traditionell arbetsgivare, men fler tillfällen att prova på olika arbetsuppgifter och arbetsplatser. Genom en anställning hos oss får du möjligheten att bredda ditt kontaktnät och skapa dig nya erfarenheter för framtiden.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu dig som vill arbeta som bemanningskonsult hos en av våra kunder. Vår kund är ett stort och välkänt företag inom branschen för arbetskläder, som hela tiden växer och expanderar.

Du kommer att ingå i ett engagerat och trevligt gäng. Arbetsuppgifterna kan variera, både att plocka och packa samt dekaltrycka på kläder. Du behöver inte ha någon erfarenhet, huvudsaken är att du har ett engagemang och viljan och intresset av att lära dig. Både dagtid och skift förekommer.

Formell kompetens

Du bör ha god samarbetsförmåga och vara noggrann och strukturerad. Om du tidigare har jobbat inom lager så är det mycket meriterande. God svenska, både vad gäller muntliga och skriftliga instruktioner. Då det kan förekomma tunga lyft behöver du ha god fysik.

B-körkort samt tillgång till bil är ett krav

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är punktlig, ansvarstagande och har hög arbetsmoral.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid / Heltid / Svenljunga

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Svenljunga
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 mars (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.