Engagerade lagerarbetare

Engagerade lagerarbetare

OM FÖRETAGET

Som bemanningskonsult hos Lernia är du anställd av oss, men arbetar som hos våran kund. Hos oss har du samma rättigheter som hos en traditionell arbetsgivare, men fler tillfällen att prova på olika arbetsuppgifter och arbetsplatser. Genom en anställning hos oss får du möjligheten att bredda ditt kontaktnät och skapa dig nya erfarenheter för framtiden.

Om tjänsten

Vi söker nu dig som vill arbeta som lagerarbetare.

Du kommer att arbeta tillsammans med ett engagerat och trevligt gäng. Arbetet kan innebära att arbeta med transfertryck, det vill säga att trycka dekaler på kläder, eller plock och pack. Om du har tidigare erfarenhet av lagerarbete och/eller truckkort är detta ett stort plus!

Om dig

Du bör ha god samarbetsförmåga och vara ordningsam och noggrann. Om du tidigare har jobbet inom lager så är det meriterande. God svenska, både vad gäller muntliga och skriftliga instruktioner. Då det kan förekomma tunga lyft behöver du ha god fysik.

Om anställningen
  • Placeringsort: Svenljunga
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid
  • Tillträde: Enligt överenskommelse
  • Anställningsform: Visstid
Om ansökningsprocessen

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Svenljunga
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 14 nov 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.