Supporttekniker sökes till Blåkläder!

Supporttekniker sökes till Blåkläder!

Vi söker bygdens bästa Supporttekniker! Du är personen som gillar problemlösning, service och att sätta användaren i fokus. Vi är bolaget med branschens kanske mest moderna IT miljö, vi älskar ny teknik och är ett företag som investerar för framtiden.

Din roll
I rollen som Supporttekniker är du en av två som bemannar koncernens Servicedesk och löser IT relaterade problem. Du har en central roll där användaren står i fokus. Du arbetar aktivt för att utveckla och effektivisera bolagets alla IT system och rutiner.
I rollen ingår bland annat arbetsuppgifter såsom:
  • Användarsupport
  • Felsökning och problemlösning av mjukvara, hårdvara och nätverk
  • Inköp, installation, uppgradering samt underhåll av klienthårdvara och telefoni
  • Deltaga i IT relaterade projekt för att utveckla och effektivisera bolagets system och rutiner
  • Arbeta för en stabil och säker driftmiljö för bolagets system och tjänster
Din profil
För att passa i rollen tror vi att du är en ansvarstagande lagspelare som sätter laget framför jaget. Du är en problemlösare, har lätt för att kommunicera och trivs i ett högt arbetstempo. Du trivs med att arbeta självständigt och systematisk och givetvis ser vi att du har hård-och mjukvara, nätverk och teknik i allmänhet som ett stort intresse!

Du som söker har tidigare erfarenhet av liknande tjänst och erfarenhet av att arbeta i ärendehanteringssystem. Du har goda kunskaper i Microsoft Office, samt i Microsoft klientoperativsystem. Då vi har engelska som koncernspråk krävs att du behärskar engelska väl i både tal och skrift.

Om Blåkläder
Vi erbjuder dig en supportande roll i ett tillväxtorienterat entreprenörsföretag vilket speglas väl i kultur och värderingar. Ledorden är att hålla det enkelt, prestigelöst och kamratligt. Här får du möjligheten att påverka i ett globalt och snabbt växande företag med höga ambitioner och stor gemenskap!

De senaste tio åren har Blåkläder tredubblat sin omsättning. I Svenljunga strax utanför Borås sker allt utvecklingsarbete - från produktutveckling, logistik och lager till marknadsföring. I våra fabriker i Asien producerar vi idag stora delar av vårt totala sortiment. Vi har 16 dotterbolag och sammanlagt 350 medarbetare runt om i världen. Blåkläder är ett entreprenörsdrivet familjeföretag, det betyder att du kan gå hur långt som helst om du har vilja, kompetens och uthållighet. Nämnde vi att vi dessutom har en inomhus padelbana, gym och hundgård? Allt för att underlätta och ha roligt i vardagen! Vill du sätta avtryck runt om i världen? Välkommen till Svenljunga!

Anställning
Tjänsten är en heltids fastanställning som initialt inleds med 6 månaders visstidsanställning.
I tjänsten kan det även förekomma resor.

Lön
Månadslön

Ansökan
Sista ansökningsdagen är 11 mars, men skicka in din ansökan snarast då vi arbetar med löpande urval.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att maila till Fredrik Rubne, IT Manager, fredrik.rubne@blaklader.com skriv tjänstens titel i rubriken.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Svenljunga
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 mars 2021 (11 dagar kvar)