Inköpsassistent till Blåkläder!

Inköpsassistent till Blåkläder!

Om tjänsten
Som Inköpsassistent hos oss arbetar du med operativa inköp. Rollen innebär många kontaktytor både internt och externt. Bland annat kommer du arbeta nära vår produktuveckling, sourcingavdelning och säljsupport samt med våra leverantörer och fabriker. Du ingår i ett team med två ytterligare inköpsassistenter, två planerare och en inköpare, där ni kommer att arbeta tätt tillsammans.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:
  • Hantera och följa upp ordererkännanden
  • Bevaka leveranser
  • Rapportera eventuella fel och förseningar
  • Sakgranskning av fakturor
  • Registervård
  • Kontroll och mätning av skeppningsprover
Din profil
För att passa i rollen som Inköpsassistent hos oss behöver du vara engagerad och noggrann. Du är en person som är driven och vill framåt, och som inte är rädd för att hugga tag där det behövs. Du tycker precis som vi att laget är viktigare än jaget och är därmed en genuin lagspelare med hög moral. Du tycker om att ha daglig kontakt med andra och har lätt för att kommunicera tydligt.

Vi ser gärna att du har något års erfarenhet av en liknande tjänst. Dessutom behöver du behärska både engelska och svenska i tal och skrift. Har du relevant utbildning för tjänsten ser vi detta som meriterande.

Om Blåkläder
Vi erbjuder dig en utvecklande roll i ett tillväxtorienterat entreprenörsföretag vilket speglas väl i kultur och värderingar. Ledorden är att hålla det enkelt, prestigelöst och kamratligt. Här får du möjligheten att påverka i ett globalt och snabbt växande företag med höga ambitioner och stor gemenskap!

Blåkläder utvecklar, producerar och säljer arbetskläder, handskar och skor för yrkesmänniskor med höga krav på funktion, kvalitet och design. De senaste tio åren har Blåkläder tredubblat sin omsättning. I Svenljunga strax utanför Borås sker allt utvecklingsarbete - från produktutveckling, logistik och lager till marknadsföring. I våra fabriker i Asien producerar vi idag stora delar av vårt totala sortiment. Vi har 15 dotterbolag och cirka 350 medarbetare runt om i världen. Blåkläder är ett entreprenörsdrivet familjeföretag, det betyder att du kan gå hur långt som helst om du har vilja, kompetens och uthållighet. Vill du sätta avtryck runt om i världen? Välkommen till Svenljunga!

Anställning
Tjänsten är en heltidsanställning med start enligt överenskommelse. Det är en tillsvidareanställning där vi tillämpar 6 månaders visstidsanställning.

Lön
Månadslön

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2021-04-15
Vi arbetar med löpande urval, skicka därför gärna in din ansökan redan idag!

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att maila till Simon Torstensson, Supply Chain Manager, på mail simon.torstensson@blaklader.com använd tjänstens titel som rubrik.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Svenljunga
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 apr 2021 (4 dagar kvar)