Hoppa till innehåll
Swedavia AB logotyp

Processutvecklare till Malmö Airport

Publiceringsdatum
15 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Swedavia Malmö Airports resa mot ett processorienterat arbetssätt fortsätter och erbjuder nya spännande utmaningar. För att lyckas med detta behöver vi förstärka vårt engagerade och nytänkande team med en Processutvecklare som är drivande och skapar engagemang i förbättringsarbetet.

Vad innebär rollen?

Som Processutvecklare ansvarar du för att förbättra arbetssätt och leda arbetet med att utveckla verksamhetens processer på Malmö Airport. Målsättningen är att bedriva ett kontinuerligt förbättringsarbete där utveckling av flygplatsens verksamhet sker med utgångspunkt i full processorientering. Detta kommer du att göra genom att utbilda processägare, ledare och medarbetare i processorienterat arbetssätt. Du är med och faciliterar införandet av nya, förbättrade arbetssätt och processutvecklingsarbeten. Du kommer även att säkerställa att mätning och uppföljning av processerna görs enligt standard och att processdokumentation sker i vårt ledningssystem.

Vem är du?
Vi ser att du har...
  • erfarenhet av processutveckling
  • goda kunskaper i svenska och engelska
För att lyckas i rollen behöver du ha god pedagogisk förmåga och kunna väcka intresse som främjar lärande hos dina mottagare. Som person är du engagerad och tar initiativ till att förbättra och utveckla. Du drivs av nya idéer och att se dem omsättas i praktiken samt vilka resultat de leder till. Du är analytiskt, detaljorienterad och lösningsfokuserad. I rollen förekommer arbete i tekniska system och därför är det önskvärt att du är snabblärd med god datorvana.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder en möjlighet att arbeta i ett processteam där dina tankar och idéer om hur detta utvecklas kan göra verklig skillnad. Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete som spänner över hela flygplatsens verksamhet. På våra flygplatser möter vi hela världen. Det är en unik arbetsplats med puls och atmosfär. Vi ser att olikheter och mångfald berikar, och ser det som en förutsättning för vår framtida utveckling som ett hållbart företag.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Thomas Olsson, thomas.olsson@swedavia.se.

Sista ansökningsdag är den 5:e juni och vi ser fram emot din ansökan!

Hur är det att arbeta på Swedavia?
Vårt fokus är att möjliggöra hållbart resande och uppmuntra nytänkande för att skapa en välkomnande, trygg och inkluderande arbetsgemenskap där du kan växa och göra verklig skillnad - läs mer här! Jobba hos oss Om Swedavia

Då flygplatser är en säkerhetsklassad verksamhet genomgår samtliga kandidater som går vidare i rekryteringsprocessen en bakgrundskontroll. För vissa tjänster även en säkerhetsprövning.
Swedavia AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 juni 2024 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Swedavias uppdrag är att äga, driva och utveckla flygplatser. Tillsammans bildar flygplatserna ett nätverk som knyter samman Sveriges regioner, samtidigt som de också är en bro till och från världen utanför. Bolaget bildades 2010 och är helägt av svenska staten. Under 2020 hade Swedavias flygplatser 10,3 miljoner resenärer, jämfört med 40,2 miljoner 2019. Det är en minskning med 74%. Swedavia är världsledande i utvecklingen av flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan. Under 2020 nådde Swedavia målet att den flygplatsverksamhet som Swedavia driver i egen regi ska vara helt fri från utsläpp av fossil koldioxid. Som första flygplatshållare i världen är Swedavia först att nå ett sådant mål.