Hoppa till innehåll
Swedavia AB logotyp

Airport Officer - Logistik till Malmö Airport

Publiceringsdatum
08 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Swedavia och Malmö Airport söker en ny medarbetare som vill vara med och utveckla flygplatsen för att möta framtidens flyg. Vi söker nya medarbetare som är nyfikna, nytänkande, engagerade och välkomnade.

Som medarbetare inom Airport Officer - Logistik tillhörd du Operations Airport Services och jobbar framförallt administrativt men även i en brandstyrka med skiftarbete.

Dina arbetsuppgifter

Som Airport Officer - Logistik kommer du att jobba till stor del som inköpssamordnare och göra beställningar, inköp, inleveranser och faktureringar. Du kommer att ta emot varor i godsmottagningen, kör ut varor till flygplatsens företag och har ansvar för förrådets inköp, försäljning och beställning. Du jobbar även som flygplatskontrollant och säkerhetskontrollerar personal och gods. Resterande tid jobbar du som flygplatsbrandman och ingår i en brandstyrka som har regelbundna brandövningar.

Flygplatsen är en unik arbetsplats där vi jobbar mycket i team och alla delarna är viktiga för helheten. Som anställd här kommer du ha möjlighet till utbildning samt kompetensutveckling


Din profil

Vi ser att du har:
  • gymnasial utbildning
  • goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • B- och C-körkort
Det är meriterande om du har:
  • jobbat som brandman
  • jobbat med inköp och fakturering
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Zinab Iskandarani, zinab.iskandarani@swedavia.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Swedavia AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 april 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Swedavias uppdrag är att äga, driva och utveckla flygplatser. Tillsammans bildar flygplatserna ett nätverk som knyter samman Sveriges regioner, samtidigt som de också är en bro till och från världen utanför. Bolaget bildades 2010 och är helägt av svenska staten. Under 2020 hade Swedavias flygplatser 10,3 miljoner resenärer, jämfört med 40,2 miljoner 2019. Det är en minskning med 74%. Swedavia är världsledande i utvecklingen av flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan. Under 2020 nådde Swedavia målet att den flygplatsverksamhet som Swedavia driver i egen regi ska vara helt fri från utsläpp av fossil koldioxid. Som första flygplatshållare i världen är Swedavia först att nå ett sådant mål.