Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Extrajobb som terminalarbetare för kvällsjobb vid Sturup!

Publiceringsdatum
15 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du studerande på minst 50% och söker ett extrajobb som terminalarbetare/sorterare? Vill du arbeta kväll? Har du körkort och tillgång till bil? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett av världens största expressleveransföretag. Dagligen levererar kunden nära en miljon sändningar, allt från dokument och paket till palleterad frakt. Företaget erbjuder dig en välkomnande miljö, där man tar hand om sin personal och ser till så att alla trivs.

Nu söker vi fler drivna personer som önskar jobba extra vid sidan av sina studier, alternativt annat jobb.

Arbetsuppgifterna kommer främst vara att sortera brev och paket. I arbetet kommer du scanna in paketen i en handdator och placera dem i burar.

Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag mellan 15.00-21.00 alternativt 17.00-21.00. Vi söker dig som är flexibel och kan arbeta 2-3 pass i veckan samt att du är tillgänglig för arbete i sommar.

Tjänsten förväntas starta omgående och inleds med en 5 dagars introduktion hos kund. Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting men jobbar ute hos vår kund. Vi ser långsiktigt på uppdraget och söker därför dig som har minst ett år kvar av sina studier.

Företaget ligger nära Sturup, det är därför krav med körkort och tillgång till bil för att kunna ta sig till arbetsplatsen.

Vi arbetar löpande med urval och tillsättningar i tjänsten.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är student eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.

För att passa för tjänsten krävs att du tycker om att arbeta i team, tar egna initiativ och ansvar samt är resultatorienterad. Vidare krävs det att du har en positiv inställning till arbete och att du har en hög arbetsmoral.

- Effektiv
- Noggrann
- Tycker om att arbeta i team
- Körkort och tillgång till bil
- Truckkort A och B


Krav för tjänsten är även att du har körkort och tillgång till bil då arbetsplatsen ligger nära Sturup

Sökord: extrajobb, malmö, truck, terminal, lager

Sökord: extrajobb, malmö, truck, terminal, lager
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com