Hoppa till innehåll

Medicinsk fotvårdsterapeut

Publiceringsdatum
03 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Nyttoliv Hälsocenter är ett holistiskt hälsocenter där vi välkomnar alla att komma till oss. Vi utför många olika behandlingar och använder i huvudsak ekologiska produkter från Maria Åkerberg. Vi arbetar endast med varumärken som vi granskat noggrant innan vi tagit in dem i sortimentet. Vi vill expandera och har alla förutsättningar för detta. Du skall ha genomgått Medicinsk fotvårdsutbildning och helst arbetat en tid som fotvårdsterapeut.

Som person behöver du kunna möta många olika typer av människor och anpassa dig efter deras behov. Du behöver vara noggrann både i det praktiska men även vid kassasystem och journalskrivning. Vi har speciella krav på oss när det gäller miljö och processer och dessa måste följas noggrant. Vi är ett litet företag så det förekommer en del arbetsmoment utöver själva behandlingarna. Vi är ett team och alla bidrar till en god stämning och att skapa en trivsam arbetsplats för oss alla.

Vi söker en medicinsk fotvårdsspecialist till Nyttoliv hälsocenter i Svedala och Vellinge.

Tillsammans med ytterligare 3 fotvårdsspecialister, en hudvårdsterapeut och en massageterapeut/fysioterapeut tar vi hand om en stor befintlig kundstock och utför behandlingar på våra kliniker i Svedala och Vellinge.

Våra krav är Medicinsk fotterapeututbildning och gärna några års erfarenhet. Vi har avtal med Region Skåne gällande fotvård på remiss från läkare/sjuksköterska. Tjänsten kan utökas efterhand om behovet på våra tjänster fortsätter att öka.

Har du andra kvalifikationer som passar in i vårt utbud, är vi öppna för att diskutera även detta.

Vi kommer att anställa när vi träffat kvalificerad kandidat, så skicka ansökan snarast.

Detta kan vara ett tillfälle för dig som drivit egen fotvårdsklinik och tröttnat på att arbeta ensam. Även för dig som inte vill starta eget med allt vad det innebär av administration, mm utan hellre vill vara tryggt anställd och få arbeta med det du älskar. Här kommer du in i ett mycket trevligt team med god laganda.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se