Airport Officers med inriktning fält/brand till Malmö Airport

Airport Officers med inriktning fält/brand till Malmö Airport

Malmö Airport fyller en viktig funktion för Sverige och för det lokala samhället. Hos oss bidrar du till resande, affärer och möten mellan människor. Flygplatsen präglas av teamarbete, gemenskap och sammanhållning.

Vi söker nu dig som vill jobba som Airport Officer med huvudinriktning Fält/brand. Som Airport Officer hos oss erbjuds du ett omväxlande, utvecklande och operativt arbete där du ingår i ett engagerat skiftlag.

Dina arbetsuppgifter
Som Airport Officer har du ett varierande arbete. Det är en spännande och viktig roll där du genom hög kunskap och god kvalitet har ett ansvar för att säkerställa den operativa driften på flygplatsen.

Som fältarbetare kommer du ha en bred roll och ansvara för bland annat.
 • anläggningsarbeten
 • gräsklippning
 • trädgårdsskötsel
 • snö- och halkbekämpning under vinterhalvåret
 • transport av passagerare och crew
 • framförande av maskiner och fordon i olika syften
 • du kommer även ingå som flygplatsbrandman i flygplatsens räddningsstyrka.
Arbetet innebär skifttjänstgöring och det är verksamhetens behov som styr dina aktuella arbetsuppgifter vilket innebär att dina arbetsuppgifter varierar från dag till dag.

Din profil
Vi söker dig som drivs av att ha ett varierande arbete. Vårt uppdrag kräver att du har god förmåga att hantera olika situationer på ett metodiskt och lugnt sätt med fokus på räddning och säkerhet. Du är engagerad i ditt uppdrag och är en person som gillar att ta ansvar, är välorganiserad och strukturerad. Det är även viktigt att du trivs med att jobba i team.

För att kunna framföra fordon på flygplatsen behöver du ha C-körkort, har du D-körkort är det meriterande. För att ge våra resenärer den bästa tänkbara service och föra lättare samtal och ge anvisningar behöver du kunna kommunicera muntligen på både svenska och engelska.

För tjänsten krävs godkänd hälsokontroll och godkänt styrke- samt konditionstest för brandman. Går du vidare i rekryteringsprocessen kommer testen ovan att utföras på plats på Malmö Airport.

Vi erbjuder dig..
 • Ett varierat och roligt arbete
 • Utvecklande och stimulerande arbetsuppgifter
 • Möjlighet att uppleva en spännande och dynamisk arbetsplats
 • Hög arbetsglädje och fantastiska kollegor
 • Skobidrag 800 kronor per år
 • Friskvårdsbidrag
 • Sjukvårdsförsäkring
Att arbeta på Swedavia
Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan.

På vår hemsida: https://www.swedavia.se/om-swedavia/jobba-hos-oss/ kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Du kan läsa mer om vad säkerhetsprövning innebär på Säkerhetspolisens hemsida.

För att kunna göra så objektiva bedömningar som möjligt använder vi arbetspsykologiska tester i våra rekryteringar.

I den här rekryteringen har Swedavia redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss därför all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Urval sker löpande och vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Område Svedala
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Swedavia
Hemsida https://swedavia.varbi.com
Sista ansökningsdag 26 mars 2023 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swedavias uppdrag är att äga, driva och utveckla flygplatser. Tillsammans bildar flygplatserna ett nätverk som knyter samman Sveriges regioner, samtidigt som de också är en bro till och från världen utanför. Bolaget bildades 2010 och är helägt av svenska staten. Under 2020 hade Swedavias flygplatser 10,3 miljoner resenärer, jämfört med 40,2 miljoner 2019. Det är en minskning med 74%. Swedavia är världsledande i utvecklingen av flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan. Under 2020 nådde Swedavia målet att den flygplatsverksamhet som Swedavia driver i egen regi ska vara helt fri från utsläpp av fossil koldioxid. Som första flygplatshållare i världen är Swedavia först att nå ett sådant mål.