Tysktalande innesäljare/kundsupport Export sökes till Miljögården

Tysktalande innesäljare/kundsupport Export sökes till Miljögården

Lite om Miljögården HB

Miljögården är en av Sveriges största leverantör till Blomsterfackhandel och heminredningsbutiker med över 3500 kunder över hela Europa, men med störst fokus på Skandinaven och DACH-länderna

Produkterna designas och utvecklas av våra egna eller externa designers och tillverkning sker med övervägande del i Asien, men även en del i Europa.

Vi har även egendesignade möbler från vårt eget möbelsnickeri i Polen.

Vad vi söker

Vi söker nu en medarbetare på heltid som innesäljare/kundsupport för våra Exportkunder till vårt kontor Svedala

Då vi befinner oss i en förändringsfas för att möta branschens och kundernas nya behov får du vara en del av att påverka och skapa nya möjligheter för att utveckla dig själv och ditt eget arbete.

Vi är ett litet företag därför lägger vi stor vikt vid självständighet, ansvarskänsla och god samarbetsförmåga. En person med nära till skratt, social kompetens och teamkänsla kommer passa perfekt hos oss. Du ska vara prestigelös, mottaglig för feedback och inte vara rädd för att hugga i då vi har perioder med högt tempo. Vi sätter ett stort värde i att hjälpas åt.

Arbetsuppgifterna

Då tjänsten gäller export behöver du kunna tala samt skriva på tyska. Du behöver även behärska svenska och engelska i tal och skrift.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat uppsökande av nya kunder samt ta hand om befintliga kunder via telefon och mail, ställa ut på mässor, offerthantering och uppföljning, orderregistrering, returer, fakturering med mera.

I tjänsten ingår en del resande då vi ställer ut på internationella mässor varje säsong för att presentera våra nya kollektioner för våra kunder.

Datakunskaper i Pyramid är också meriterande. Erfarenheter från branschen ser vi som en fördel men är inget krav.

Låter detta intressant?

Hör då gärna av dig! Maila ditt CV till: caroline@miljogarden.com. Har du några frågor maila till ovan adress alt. ring på 040 - 408640.

Ansökningarna behandlas löpande så skicka gärna in din ansökan snarast.

Vi ser fram emot att höra av dig.
Mer info
Telefon 040408640
Område Svedala
Yrkesroll Administration, Assistent, Service & Kundtjänst, Serviceyrken, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://miljogarden.com/
Sista ansökningsdag 12 mars 2023 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår story

Miljögården är ett etablerat företag sedan 1985. Företaget startades av Ulf och Barbro Wihlborg med idén att sälja porslinsdockor som sedan gick över till att sälja heminredning. 1990 öppnade de sin egen möbelfabrik i Polen där Ulf själv designade möblerna.

Sedan 2021 är det sonen till Ulf och Barbro, Joakim Wihlborg som är ny ägare och VD på företaget. Kontoret ligger i Svedala strax utanför Malmö och här arbetar ett litet men sammansvetsat team med ledorden; enkelhet, gemenskap och humor.

Om oss idag

Idag är Miljögården ett varumärke och en helhetsleverantör till den unika butiken. I vår kundstock finns även inredare, restauranger och hotell. Vi erbjuder ett inspirerande och noga utvalt sortiment som håller över tid. I vårt sortiment finner du även möbler och produkter i egen design. Våra återförsäljare finns runt om i Skandinavien och över hela Europa.

Vi vill erbjuda ett tryggt och engagerat samarbete där vi underlättar våra kunders vardag. Vi arbetar nära våra kunder och bidrar gärna med kunskap, engagemang och glädje.

Vår mission

Vi vill ge alla möjligheten att skapa vackra miljöer att trivas i. "Create spaces that you love"

Våra värderingar
  • Vi vill vara en sund arbetsplats som bygger på gemenskap, humor och förståelse.
  • Vi vill vara en arbetsplats där vi inspireras, utvecklas och mår bra tillsammans.
  • Vi tror på unika produkter i hållbara material som skapar miljöer att trivas i.
  • Vi tror på att skapa nära relationer med våra kunder där vi möter deras behov och alltid ger den bästa köpupplevelsen.
  • Vi vill vara en flexibel leverantör som alltid strävar efter att hitta de bästa lösningarna till våra samarbetspartners.
  • Vi strävar efter att göra det Vi kan för att skapa en mer hållbar värld.