Inköpschef till House of SAKI

Inköpschef till House of SAKI

Är du en modeintresserad Inköpschef som vill vara med och utveckla House of SAKI?

Genom stort engagemang, ökad medarbetartillfredsställelse och större kundvärde kan vi tillsammans öka företagets konkurrenskraft och förbättra lönsamheten. Som Inköpschef rapporterar du direkt till VD, är medlem i företagets ledningsgrupp och blir därför en viktig spelare i företaget. Du ansvarar för avdelningen Inköp & Produktion med ca 7 medarbetare. Tjänsten innefattar ett helhetsansvar för Order Fulfillment-processen, vilket innebär att leda arbetet från produktionsbearbetning till inleveranser till lager. Ansvaret omfattar produktområdena ROCKANDBLUE, SAKI, STAND och Private Label. För mer information om House of Saki, se www.houseofsaki.se

Huvudsakliga ansvarsområden;
  • Leda och motivera medarbetare samt ansvara för resursplanering och personalfrågor inom avdelningen.
  • Driva den långsiktiga leverantörsutvecklingen med ansvar för företagets inköpsvillkor, CSR och Code of Conduct.
  • Leda planering säsongsvis för samtliga produktområden i samråd med respektive chefsdesigner.
  • Fastlägga leverantörsstrategier för varje produktområde, förhandla priser och upprätta produktkalkyler.
  • Driva den operativa inköpsverksamheten med löpande leverantörsuppföljning och efterkalkylering av enskilda order.
  • Driva kvalitetssäkringsverksamheten, upprätta och rapportera kvalitetsmål och svara för reklamationshanteringen mot leverantörerna.
  • Leda företagets logistikprocesser, inklusive upphandling, fram till inleveranser till lager och säkerställa att avtalade leveranstider hålls.
  • Föreslå och driva processeffektivitet och kontinuerlig företagsutveckling.
Vi söker!

En kreativ, dynamisk, drivande, stabil och stresstålig person, som kan arbeta självständigt i en snabbfotad och internationell miljö.

Du är högskoleekonom eller liknande och har flera års erfarenheten av inköp- och logistikarbete från liknande bransch, så som konfektion (material, passform och färg) eller detaljhandel. Du är en kunnig och affärsorienterad ledare och förhandlare som tycker om att utveckla din organisation och dina medarbetare. Du är också en mycket bra kommunikatör som stimuleras av att samarbeta med kollegor och leverantörer runt om i världen. Det är viktigt att du kan svenska och engelska i tal- och skrift, tyska eller franska är en merit. Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Svedala och innefattar ca 20 resdagar per år.

Du är varmt välkommen med din ansökan senast den 4/2. I denna rekrytering samarbetar vi med STRETCH och vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta vår rekryteringskonsult Monika Kumlin Larsson 0706-291853, via mail till monika@stretchhr.se.
Mer info
Område Svedala
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 mars (58 dagar kvar)