Servicetekniker/IT-Tekniker

Servicetekniker/IT-Tekniker

Vi söker en självgående tekniker som kan lösa det mesta inom service, med bred kunskap inom data/nätverk/IT. Arbetsuppgifterna består av servicearbeten samt förebyggande underhåll av våra produkter som finns ute hos våra kunder. Du kommer både arbeta med mjukvara och hårdvara inom vårt industrisegment, det kan vara tex. vägning, IT-system, etikettering och märkning.

Du behöver vara praktiskt lagd samtidigt som du har ett utmärkt kundbemötande med hög social kompetens. Du kan en hel del om IT och förstår grundläggande begrepp såsom "serverinstallationer" "IP-adress", kanske även "SQL" och liknande termer. Du är också logisk i ditt tänkande och detta gör det enklare för dig att felsöka tekniska problem.

Du utgår från vårt kontor i Svedala med tillgång till servicebil och har en tät kontakt med dina övriga kollegor. Din ordinarie arbetsplats kommer vara ute på fältet runt om i södra Sverige. Tjänsten är förenad med resor och övernattningar.

Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet

Meriterande
IT-tekniker/Datatekniker - 1-2 års erfarenhet

Utbildning
Meriterande
  • Gymnasial utbildning inom Data
Kompetenser
Meriterande
  • Servicearbete, elektronik
  • SQL-Server, databashanterare
  • Data- och nätverkslösningar, produktkunskap
  • Elektronikmontering
  • Servrar, installation och underhåll
Språk
Krav
  • Svenska
  • Engelska
Körkort
Krav
  • B
Kontaktpersoner:
Pontus Nilsson 040-40 50 00
Thomas Movin 040-40 50 00

Sök jobbet
Ansök senast 31 januari (om 56 dagar)
Ange referens "IT-Tekniker Svedala" i din ansökan

Ansök via mejl
Mejla din ansökan till
service@scanvaegt.se
Mer info
Kontaktperson Pontus Nilsson
Telefon 040-40 50 00
Email Mejla Pontus Nilsson
Område Svedala
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT, Industri & Anläggning, Tillverkning, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.scanvaegt.com
Sista ansökningsdag 3 feb 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Scanvaegt Systems är Skandinaviens största vågleverantör med mycket brett och högkvalitativtsortiment av utrustning inom vägning, IT system, etikettering, märkning och produktkontroll.

Scanvaegt Systems ligger i frontlinjen när det gäller utveckling, teknik och kvalitet och har en starposition på den Svenska marknaden både när det gäller produkter och servicetjänster.

Scanvaegt Systems AB ingår i Scanvaegt koncernen som är ett familjeföretag som grundades 1932 medbolag i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland och Polen, och även med en omfattande exportförsäljning. I Sverige har vi huvudkontor i Göteborg med regionkontor på flera orter för att kunna ge våra kunderrikstäckande närhet, service och support.