Kalibreringstekniker med placering i Svedala.

Kalibreringstekniker med placering i Svedala.

Nu har du möjligheten att växa med oss!

Är du i början av din karriär och känner att du vill utvecklas inom ett växande företag så är du den vi söker.
Vi efterlyser dig som vill ge kunderna en god service, som har ordningssinne, har god planeringsförmåga och innehar en stor portion social kompentens.

Du är driven och engagerad i ditt arbete såväl enskilt som i team.

Arbetsuppgiften är kalibrering och inspektion av vågutrustningar inom all slags industri. Kalibreringen säkerställer om vågarna lever upp till de toleranskrav som finns föreskrivna beroende på typ av utrustning och användningsområde. Inspektion innebär att man kontrollerar att utrustningens alla ingående delar är korrekta och stämmer mot angivna typgodkännande och dokumentation.

Tjänsten är förenad med resor och övernattningar.

Du har B-körkort, meriterande är om du innehar truckkort.

Varaktighet:Tillsvidare med 6 månaders provanställning

Arbetstid:Heltid

Kontaktperson:Thomas Movin 040-40 50 00

Magnus Nolberger 040-40 50 00

AnsökanVi tillämpar löpande rekrytering, så sänd in din ansökan/intresseanmälan med meritförteckning till service@scanvaegt.se. Märk ansökningen med "Kalibrering Svedala".

För vidare information se: www.scanvaegt.se
Mer info
Kontaktperson Thomas Movin
Telefon 040-40 50 00
Område Svedala
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 dec 2019 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Scanvaegt Systems är Skandinaviens största vågleverantör med mycket brett och högkvalitativt sortiment av utrustning inom vägning, IT system, etikettering, märkning och produktkontroll.

Scanvaegt Systems ligger i frontlinjen när det gäller utveckling, teknik och kvalitet och har en stark position på den svenska marknaden både när det gäller produkter och servicetjänster.

Scanvaegt Systems AB ingår i Scanvaegt koncernen som är ett familjeföretag som grundades 1932 med bolag i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland och Polen, och även med en omfattande exportförsäljning.

I Sverige har vi huvudkontor i Göteborg med regionkontor på flera orter för att kunna ge våra kunder rikstäckande närhet, service och support.