Drifttekniker till SVEDAB

Drifttekniker till SVEDAB

Har du erfarenhet av drift- eller installationsteknik och vill ta dig an en varierande tjänst i en välkomnande kultur som andas framåtanda? Vill du genom ansvarstagande och flexibilitet styra ditt eget arbete och din egen vardag? Då kan du mycket väl vara vår nya Drifttekniker!

Svedala Exploaterings AB, SVEDAB är ett bolag inom Svedala kommunkoncern med uppdrag att förvalta fastigheter med kommunala verksamhetslokaler. SVEDAB förvaltar även de byggnader som Svedala kommun äger. Detta förvaltningsavtal omfattar bland annat kommunens idrottsplatser, friluftsbad och kulturfastigheter.

Svedala kommun växer och med en omfattande nyproduktion av bostäder medför detta ett utökat behov av skolor, förskolor mm. De kommande åren planeras en kraftig ökning av SVEDABs fastighetsbestånd. Miljö- och energimålen för nya projekt är höga vilket innebär mycket ny teknik och avancerad styrning.

Nu söker vi dig som vill vara med på resan framöver!

Dina uppgifter
Som drifttekniker hos SVEDAB ansvarar du för daglig drift och tillsyn av kommunala verksamhetslokaler vars förvaltade bestånd består av skolor, förskolor, äldreboenden m.m. Du verkar tillsammans med dina kollegor som företagets ansikte utåt genom löpande kontakt med våra hyresgäster.

Du arbetar i nära samarbete med driftsansvarig och övriga kollegor i teamet. Tillsammans säkerställer ni våra fastigheters skick och funktion samt att våra kunder är nöjda och trygga.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:
 • Drift, tillsyn, skötsel, reparation och underhåll av fastighetsinstallationer såsom värme- och ventilationsanläggningar, styr- och reglerteknik, passersystem, inbrottslarm och brandlarm mm.
 • Driftövervakning, injustering och problemlösning.
 • Drift av maskinell utrustning (badvattenrening, provtagning mm) inom badanläggningar
 • Kontakter med hyresgäster, leverantörer, entreprenörer och hantverkare
 • Visst administrativt arbete genom rapportering, fakturahantering, uppföljning och bevakning i olika digitala system
 • Vid behov medverka även inom andra områden
Din profil
För att lyckas i rollen ser vi att du är självgående och ansvarstagande. Du har ett positivt och lösningsorienterat sätt vilket avspeglar sig i ditt sätt att kommunicera med kollegor och hyresgäster. Att vara servicemedveten och utgå från kundens behov faller sig naturligt för dig och du trivs i en varierande vardag.

Vi ser att du har:
 • Relevant utbildning och gedigen erfarenhet på området drift- eller installationsteknik
 • Kunskap inom el-, styr- och reglerteknik
 • En förmåga att se helhetsbehov och att kunna planera det egna arbetet och lösa problem på ett effektivt sätt
 • God datorvana liksom vissa ekonomiska kunskaper, t ex om betalningsrutiner och uppföljning av kostnader
 • Vi strävar efter en allsidig kompetens inom enheten. Specialistkompetens av olika slag är därför meriterande
 • B-körkort. Har du BE-körkort är detta meriterande
 • Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift då arbetet innebär mycket kontakter både internt och externt
Vi erbjuder
Hos oss blir du del av en sammansvetsad grupp som tillsammans skapar teamkänsla och god stämning på arbetsplatsen. Vi är måna om att dela med oss av vår kunskap och hjälper varandra vid problem. Vi tror på långsiktighet och vikten av att trivas och utvecklas i rollen. Hos oss på SVEDAB kommer du att vara ett viktigt led i vår fortsatta framgång!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %. Pension och förmåner enligt kollektivavtal.

Ansökan
Låter det här som en tjänst för dig? Sök tjänsten genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga ditt CV och personliga brev. I denna rekryteringsprocess tillämpar vi löpande urval så vänta inte med din ansökan. Sista ansökningsdag är 2019-04-05.

För frågor om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Christoffer Hällefors, rekryterare Roi Rekrytering, på 0702 00 25 90 eller christoffer.hallefors@roirekrytering.se.

Välkommen med din ansökan!

www.svedalahem.se
Mer info
Område Svedala
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)