Industriarbetare till global industrikoncern

Industriarbetare till global industrikoncern

Är du nyfiken på en ny utmaning och trivs bra i arbetsmiljöer där du får arbeta fysiskt? Har du dessutom truck- och traverskort? I sådana fall kan detta vara jobbet för dig!

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder.

Uppdragsgivare: Randstad AB

Ort: Svedala

Omfattning: Heltid

Arbetsbeskrivning

Som industriarbetare hos vår kund kommer du jobba i deras produktion med ett flertal olika arbetsuppgifter. Arbetet är varierande och du kommer få möjlighet att lära dig mycket nya moment. Du kommer dagligen jobba med att köra truck och travers. Jobbet innebär en hel del manuell hantering.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har truck- och traverskort. Utöver detta är det starkt meriterande om du sedan tidigare har jobbat med svetsning, slip, montering eller annat industriarbete.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Vi tror att du tycker om nya utmaningar och inte är rädd för att ta i när du jobbar. Förmodligen är du även en positiv person som gillar att jobba i grupp och samarbeta med dina kollegor för att nå bästa resultat.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2018-09-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Olivia Olofsson, olivia.olofsson@randstad.se
Mer info
Område Svedala
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 30 sept (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.