Innesäljare/kundsupport Sverige sökes till Miljögården

Innesäljare/kundsupport Sverige sökes till Miljögården

Miljögården är en av Sveriges största leverantör till Blomsterfackhandel och heminredningsbutiker med över 3500 kunder över hela Europa, men med störst fokus på Skandinaven och DACH-länderna.

Vi erbjuder ett heltäckande sortiment av produkter och tillbehör i keramik, glas, textil, trä, plåt, aluminium, korg, smide mm och produkterna inkluderar allt från dekorationer till möbler för inomhus- såväl som utomhusbruk.

Produkterna designas och utvecklas av våra egna eller externa designers och tillverkning sker med övervägande del i Asien, men även en del i Europa.

Vi har även egendesignade möbler från vårt eget möbelsnickeri i Polen.

Vi söker nu en medarbetare på heltid som innesäljare/kundsupport för våra Svenska kunder till vårt kontor Svedala

Då vi nu befinner oss i en omorganisation för att möta branschens och kundernas nya behov får du vara en del av att påverka och skapa nya möjligheter för att utveckla dig själv och ditt eget arbete.

I dina arbetsuppgifter ingår bl.a. uppsökande av nya kunder samt ta hand om befintliga kunder via telefon och mail, ställa ut på mässor, offerthantering och uppföljning, Inleveranser, orderregistrering, returer, fakturering m.m.

I tjänsten ingår en del resande några gånger per år då vi ställer ut och bygger upp våran monter på mässor i Sverige, Norge och Tyskland 2 ggr per år för att presentera våra nya kollektioner för alla våra kunder.

Du behöver behärska svenska och engelska i tal och skrift (tyska eller polska är en merit). Datakunskaper i Pyramid är också meriterande. Erfarenheter från branschen ser vi som en fördel men är inget krav.

Då vi är ett litet företag lägger vi stor vikt vid självständighet, ansvarskänsla och god samarbetsförmåga. En person med nära till skratt, social kompetens och teamkänsla kommer passa perfekt hos oss. Du ska vara prestigelös och inte vara rädd för att hugga i då vi har perioder med högt tempo och vi sätter ett stort värde i att hjälpas åt.

Tjänsten kräver att du har körkort

Maila ditt CV inklusive referenser och om du har någon uppsägningstid till:
Joakim@miljogarden.com

På grund av semester tider önskar vi alla frågor kring tjänsten till ovan mailadress p.g.a hög arbetsbelastning.
Mer info
Område Svedala
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://miljogarden.com/
Sista ansökningsdag 28 aug 2021 (35 dagar kvar)