Om Maskinparken

KS Maskiner AB grundat 1966, numera Maskinparken Malmö AB en del av Maskinparken Sverige AB som idag är ett av Sveriges största företag inom park- och markvårdsmaskiner med försäljning och service.Sedan början av 2020 ingår vi i Maskinparken AB som är en sammanslagning av 6 bolag inom samma bransch. Genom sammanslagningen av dessa bolag med många års erfarenhet i branschen kan vi erbjuda en hög servicenivå med specialistkunskaper utan att tappa den viktiga lokala närvaron. Vi är stadigt växande och behöver nu utöka vår personalstyrka med en mekaniker.

Vad ska du göra?

Till vår verkstad- och serviceverksamhet söker vi nu en Tekniker med arbetsuppgift att reparera och serva våra kunders maskiner. Du kommer för det mesta att arbeta inne i vår verkstad, men om önskan från dig finns, kan det även förekomma att du åker ut till våra kunder. Vi erbjuder ett komplett program av moderna proffs- och konsumentmaskiner inom främst segmenten markvårdsmaskiner, trädgårdsmaskiner och gräsklippare. Som Tekniker hos oss erbjuds du en omväxlande tjänst där du ansvarar för att ge våra kunder bäst service och kunnande i branschen. Du kommer få arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter inom områdena:
  • Mekanik
  • Elektronik
  • Hydraulik
  • Förbränningsmotorer
Vem är du?

Vi söker dig med ett stort och brinnande intresse för mekanik och teknik. Du är van att arbeta självständigt med dina uppgifter, men tycker samtidigt om tillhörigheten av en grupp och samarbete. Det är starkt meriterande om du tidigare arbetat som mekaniker inom maskiner eller fordon. Du känner dig väl hemma inom mekaniken och motorer. Har du även kunskaper och intresse inom el och hydraulik är detta något vi värdesätter högt. Kanske jobbar du idag med större och tyngre entreprenad och lantbruksmaskiner och ser en möjlighet att använda samma kunskap på mindre och lättare maskiner. Det är inte omöjligt att du skruvar även på din fritid. Mekaniken är en del av ditt liv helt enkelt! Som person vill du alltid göra ett bra arbete. Du tycker om ordning och reda där du har koll på dina projekt, din planering och säkert även dina egna verktyg.
Då vi söker fler mekaniker har du nu även möjlighet att tipsa din omgivning. Vi ger dig inte bara möjlighet att komma till ett starkt framåtdrivande företag, nu finns även möjlighet att erbjuda en rolig roll till både dig och din nuvarande duktiga kollega. Välkommen till oss på Maskinparken!

Denna rekryteringsprocess

I denna rekrytering samarbetar Maskinparken Malmö AB med HIREQ. Då tjänsterna skall tillsättas omgående kommer vi att göra löpande urval. Detta innebär att tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi ber dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt.
För ytterligare frågor och information kring denna tjänst hänvisar vi vänligt men bestämt till ansvarig rekryterare. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Svedala
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 nov 2021 (55 dagar kvar)