Trafikvärd till Malmö Airport

Trafikvärd till Malmö Airport

Vill du vara med och ge våra resenärer en glädjefylld start på sin resa?

Som Trafikvärd på Malmö Airport har du en nyckelroll i våra trafikfrågor. Söker du ett varierande och utmanade jobb där fokus är kundservice i världsklass? Fortsätt då att läsa!

Pandemin har på många sätt ritat om kartan för flygindustrin och nu finns en möjlighet att vara med och aktivt delta i arbetet med att skapa det framtida och hållbara Malmö Airport. Det är en unik arbetsplats med flygpuls och atmosfär.

Dina arbetsuppgifter

Tillsammans med ditt team är ni våra besökares första kontakt på sin resa. Ni ansvarar för att ge flygplatsens besökare en service i världsklass i parkerings- och trafikrelaterade frågor, däribland lösa lättare tekniska driftsfrågor, utföra funktionskontroller och enklare åtgärder på betal- och biljettautomater. Ni övervakar parkeringsytorna samt ser efter att parkeringsregler följs och vid behov utfärdar kontrollavgifter. Ni har ansvar för att rapportering av eventuella fel som kan uppstå runt parkeringarna och utrustningen som påverkar parkeringsfunktionalitet. Du är en ambassadör för flygplatsen och jobbar aktivt med att snabbt hitta lösningar och ta initiativ för att möta våra resenärers olika behov. Vid behov stöttar du dina kollegor i terminalen så att våra flöden är smidiga för passagerarna.

Malmö Airport bedriver verksamhet dygnet runt, arbetet innebär att du har oregelbundna arbetstider samt arbetar helger. Du behöver således kunna ta dig till och från flygplatsen under dygnets alla timmar.

Din profil

Vi söker dig med en slutförd gymnasieutbildning. Du är tydlig i din kommunikation och är flytande i tal och skrift på svenska och engelska, ytterligare språkkunskaper är meriterande. Du trivs i en roll där du arbetar med olika aktörer och kompetenser och du har goda kunskaper i att prioritera och vara strukturerad i ditt arbetssätt.

Du är den första personen som resenären har kontakt med från Swedavia, vi lägger därmed stor vikt vid servicemedvetenhet. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Du arbetar aktivt för att tillfredsställa kundernas behov och är mån om deras intressen i varje situation. Som person är du uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande och kommunicerar på ett sätt som är anpassat till situationen. Vidare tror vi att du har ett sinne för detaljer, skapar ordning och utför arbetsuppgifter på ett grundligt sätt. Då du självständigt hanterar de tekniska system och program som förekommer i arbetet är det viktigt att du är lösningsfokuserad när problem uppstår.

Att arbeta på Swedavia

Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva klimatsmarta flygplatser.

Skåne är den tätast befolkade delen av Sverige. Det är en del av Öresundsregionen, som tillsammans med Köpenhamn bildar det största tillväxtområdet i Skandinavien. Malmö Airport utgör en viktig del av Öresundsregionens infrastruktur.

På vår hemsida: swedavia.se/om-swedavia/lediga-jobb/ kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Anställning och kontakt

Anställningsform: Tillsvidare

Tillträdesdatum: 1 november eller enligt överenskommelse

Schema: Skiftarbete, 2-skift (även helger)

Placeringsort: Malmö

Vid frågor kontakta: Tomas Ståhle Olsson

Då vi just nu söker många kollegor för att kunna möta trafikökningen efter pandemin kommer vi att anordna en rekryteringsträff den 13-14 september och genomföra intervjuer, så markera redan nu de dagarna i din kalender!

För att kunna göra så objektiva bedömningar som möjligt använder vi arbetspsykologiska tester i våra rekryteringar. Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Mer information om vad säkerhetsprövning innebär hittar du på: https://www.sakerhetspolisen.se/sakerhetsskydd/personalsakerhet.html

I den här rekryteringen har Swedavia redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss därför all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Välkommen med din ansökan senast 21 aug 2022! Urval ske löpande så tveka inte med din ansökan!
Mer info
Område Svedala
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning, Service & Kundtjänst, Serviceyrken, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Swedavia
Hemsida http://www.swedavia.se
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swedavias uppdrag är att äga, driva och utveckla flygplatser. Tillsammans bildar flygplatserna ett nätverk som knyter samman Sveriges regioner, samtidigt som de också är en bro till och från världen utanför. Bolaget bildades 2010 och är helägt av svenska staten. Under 2020 hade Swedavias flygplatser 10,3 miljoner resenärer, jämfört med 40,2 miljoner 2019. Det är en minskning med 74%. Swedavia är världsledande i utvecklingen av flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan. Under 2020 nådde Swedavia målet att den flygplatsverksamhet som Swedavia driver i egen regi ska vara helt fri från utsläpp av fossil koldioxid. Som första flygplatshållare i världen är Swedavia först att nå ett sådant mål.