Airport Officer Passenger Service till Malmö Airport

Airport Officer Passenger Service till Malmö Airport

Nu när intresset för att resa växer behöver vi på Malmö Airport förstärka vårt team med ytterligare fyra lagspelare! Som Airport Officer Passenger Service möter du dagligen förväntansfulla resenärer. Hos oss får du jobba i ett härligt team där alla strävar efter att välkomna våra passagerare och kunder på allra bästa sätt. Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i en fartfylld och internationell miljö.

Dina arbetsuppgifter

Som Airport Officer Passenger Service på Malmö Airport ingår du i den Operativa avdelningen. Där kommer du att arbeta i informationsdisken och ute bland passagerarna i terminalen. Våra främsta uppgifter är att se till att våra passagerare, gäster och kunder får hjälp med det de önskar och att alla flöden fungerar så smidigt som möjligt. Vi säkerställer också att det är rent och snyggt och att allt fungerar, såväl all teknik som faciliteter. Alla ska känna sig välkomna!

Dina arbetsuppgifter är även att ge turistinformation, sköta om vår konferensavdelning och jobba inom terminalservice där du ronderar och säkerställer att anläggningen fungerar felfritt. Arbetet ställer höga krav på att kunna arbeta aktivt med att söka upp och ge service åt våra resenärer och andra aktörer som behöver hjälp. I vissa fall ingår även att vara en del av flygplatsens räddningstjänst. Om det blir aktuellt för dig får du all nödvändi utbildning av oss.

Malmö Airport bedriver verksamhet dygnet runt. Arbetet innebär att du har oregelbundna arbetstider samt abetar helger. Du behöver därmed kunna ta dig till och från flygplatsen under dygnets alla timmar.

Din profil

Vi ser att du har en gymnasieexamen och är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift för att kunna kommunicera med våra passagerare och samarbetspartners. Kunskap i flera språk är meriterande, då vi dagligen möter människor från hela världen. Uppdraget kräver att du har god förmåga att hantera olika situationer på ett metodiskt och lugnt sätt. Du är engagerad i ditt uppdrag och är en person som gillar att ta ansvar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser gärna att du som söker har en teknisk bakgrund då arbetsuppgifter av teknisk karaktär, såsom underhåll av teknisk utrustning, förekommer. B-körkort är ett krav för att ta sig runt på flygplatsen. C-körkort och erfarenhet av arbete inom räddningstjänst är meriterande. Då arbetet inom räddningstjänsten kan vara tungt behöver medarbetarna i detta team vara i god fysisk form.

Att arbeta på Swedavia

Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva klimatsmarta flygplatser.

Pandemin har på många sätt ritat om kartan för flygindustrin och nu finns en unik möjlighet att vara med och aktivt delta i arbetet med att skapa det framtida och hållbara Malmö Airport. Det är en unik arbetsplats med flygpuls och atmosfär. Vi ser att olikheter och mångfald berikar, och ser det som en förutsättning för vår framtida utveckling som hållbart företag.

På vår hemsida: swedavia.se/om-swedavia/lediga-jobb/ kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Anställning och kontakt

Anställningsform: Tillsvidare, heltid

Tillträdesdatum: 2022-11-01

Schema: Skiftarbete, 2-skift (även helger)

Placeringsort: Malmö

Kontaktuppgifter: Tomas Ståhle Olsson, tomas.s.olsson@swedavia.se, 0766-441873

Då vi just nu söker många kollegor för att kunna möta trafikökningen efter pandemin kommer vi att anordna en rekryteringsträff den 13-14 september och genomföra intervjuer, så markera redan nu de dagarna i din kalender!

För att kunna göra så objektiva bedömningar som möjligt använder vi arbetspsykologiska tester i våra rekryteringar. Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Mer information om vad säkerhetsprövning innebär hittar du på: https://www.sakerhetspolisen.se/sakerhetsskydd/personalsakerhet.html.

I den här rekryteringen har Swedavia redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss därför all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Välkommen med din ansökan senast 21 augusti! Urval ske löpande så tveka inte med din ansökan!
Mer info
Område Svedala
Yrkesroll Administration, Koordinator, Service & Kundtjänst, Serviceyrken, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Swedavia
Hemsida http://www.swedavia.se
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swedavias uppdrag är att äga, driva och utveckla flygplatser. Tillsammans bildar flygplatserna ett nätverk som knyter samman Sveriges regioner, samtidigt som de också är en bro till och från världen utanför. Bolaget bildades 2010 och är helägt av svenska staten. Under 2020 hade Swedavias flygplatser 10,3 miljoner resenärer, jämfört med 40,2 miljoner 2019. Det är en minskning med 74%. Swedavia är världsledande i utvecklingen av flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan. Under 2020 nådde Swedavia målet att den flygplatsverksamhet som Swedavia driver i egen regi ska vara helt fri från utsläpp av fossil koldioxid. Som första flygplatshållare i världen är Swedavia först att nå ett sådant mål.