Airport Officer Fält till Malmö Airport

Airport Officer Fält till Malmö Airport

Trafiken ökar och vi växer på Malmö Airport. Teamet av Airport Officers Fält behöver därför förstärkning av flera nya medarbetare! Vi söker ett antal nya medarbetare som gillar att arbeta varierat med en stor mix av arbetsuppgifter.

På Malmö Airport är ditt och dina kollegors uppdrag att arbeta för hög säkerhet och säkerställa att flygplatsdriften flyter på smidigt - dygnets alla timmar. Som Airport Officer har du ett nära samarbete med dina kollegor och varje medarbetare i teamet är viktig pusselbit för att lyckas med uppdraget.

Dina arbetsuppgifter

Som Airport Officer Fält på Swedavia utför du och teamet en mängd varierande arbetsuppgifter på hela flygplatsen. Fältavdelningen ansvarar för att hela flygplatsområdet är i ordning såväl sommar som vinter. Arbetsuppgifterna varierar och består till exempel av gräsklippning sommartid och snöröjning vintertid. Teamet ingår även i flygplatsens räddningsenhet - utbildning får du av oss. Teamet ansvar även för busstransporter av flygresenärer när flygplanen behöver parkera en bit ifrån terminalen.

Din profil

Vi söker dig som har slutförd utbildning på gymnasienivå och har goda kunskaper i såväl svenska som engelska, då detta behövs för att kunna bemöta flygplatsens resenärer. B-körkort är ett krav, C-kort och D-kort är meriterande.

Det är inget krav men vi ser gärna att du har erfarenhet från busskörning, parkarbete eller räddningstjänst. Någon form av flygplatsvana är även det meriterande. Tjänsten innebär att stora delar av arbetet utförs utomhus i alla väder och vissa arbetsmoment är fysiskt tunga vilket gör att vi förutsätter att du trivs med ett fysiskt aktivt arbete och har en god fysik.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Vi vill att du är lyhörd och har en mycket god samarbetsförmåga. För att lyckas i rollen är du en person som gillar att hjälpa till, arbetar bra tillsammans med andra och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Vi tillhandahåller utbildningar efter verksamheten behov.

Malmö Airport bedriver verksamhet dygnet runt, arbetet innebär att du har oregelbundna arbetstider samt arbetar helger. Därmed behöver du kunna ta dig till och från flygplatsen under dygnets alla timmar.

Att arbeta på Swedavia

Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva klimatsmarta flygplatser.

Malmö Airport fyller en viktig funktion för Sverige och för det lokala samhället. Hos oss bidrar du till resande, affärer och möten mellan människor. Som medarbetare på flygplatsen finns goda möjligheter till utveckling på en arbetsplats som präglas av teamarbete, gemenskap och sammanhållning.

På vår hemsida: swedavia.se/om-swedavia/lediga-jobb/ kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Anställning och kontakt

Anställningsform: Tillsvidare, hetid.

Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse

Schema: Skiftarbete, 2-skift (även helger)

Placeringsort: Malmö

Kontaktuppgifter: Fredrik Wihlborg Gruppchef, fredrikc.wihlborg@swedavia.se tel: 010 109 45 18

Då vi just nu söker många kollegor för att kunna möta trafikökningen efter pandemin kommer vi att anordna en rekryteringsträff den 13-14 september och genomföra intervjuer, så markera redan nu de dagarna i din kalender.

För att kunna göra så objektiva bedömningar som möjligt använder vi arbetspsykologiska tester i våra rekryteringar. Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Mer information om vad säkerhetsprövning innebär hittar du på: https://www.sakerhetspolisen.se/sakerhetsskydd/personalsakerhet.html.

I den här rekryteringen har Swedavia redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss därför all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Välkommen med din ansökan senast 21 augusti! Urval sker löpande, tveka inte med din ansökan!
Mer info
Område Svedala
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare, Transport & Logistik, Chaufför, Säkerhet & Skydd, Brandkår
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Swedavia
Hemsida http://www.swedavia.se
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swedavias uppdrag är att äga, driva och utveckla flygplatser. Tillsammans bildar flygplatserna ett nätverk som knyter samman Sveriges regioner, samtidigt som de också är en bro till och från världen utanför. Bolaget bildades 2010 och är helägt av svenska staten. Under 2020 hade Swedavias flygplatser 10,3 miljoner resenärer, jämfört med 40,2 miljoner 2019. Det är en minskning med 74%. Swedavia är världsledande i utvecklingen av flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan. Under 2020 nådde Swedavia målet att den flygplatsverksamhet som Swedavia driver i egen regi ska vara helt fri från utsläpp av fossil koldioxid. Som första flygplatshållare i världen är Swedavia först att nå ett sådant mål.