Studenter sökes till arbete under natt/tidig morgon!

Studenter sökes till arbete under natt/tidig morgon!

Har du erfarenhet av lager-/terminalarbete och blir stimulerad av att arbeta i högt tempo? Då har vi arbete för dig!
För kunds räkning söker vi personer som kan arbeta fysiskt med vanligt förekommande lager-/terminalarbete hos vår kund på flygplatsen i Malmö (Sturup) under natt/ tidig morgon.

Om tjänsten

Tjänsten innebär arbete på ett lager där paketsortering och truckkörning är centrala delar i arbetsuppgifterna. I arbetet som lager-/terminalarbetare ansvarar du och dina arbetskollegor för hög kvalitet och är en del av det dagliga flödet.

Arbetstider:
Mån (Natt/Morgon) 02.00-07.30
Tis-Fre (Natt/Morgon) 03.30-07.30

Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!

Läs mer på www.logent.se

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av lager-/terminalarbete och trivs i att arbeta i en fartfylld miljö. För att lyckas i rollen som lager-/terminalarbetare ska du vara driven, flexibel och ansvarstagande. Det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga, är prestigelös och tar ansvar för ditt eget handlande och snabbt ser lösningar på problem som kan uppstå.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som bemanningskonsult är du Logents ansikte utåt och representerar oss på ett professionellt sätt.

Krav:
Dokumenterad bisyssla (t.ex. studier eller annat jobb) på minst 50 %.
Tillgänglig för minst 3 arbetspass i veckan
B-körkort och tillgång till bil

Meriterande:
  • Truckkort
  • Tidigare arbetslivserfarenhet från terminalarbete och/eller truckkörning.
Intresserad av tjänsten?

Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta vår konsultchef Michelle på email: michelle.ljunggren@logent.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Svedala
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Logent
Sista ansökningsdag 31 aug 2019 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2015 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.