Jobba som svetsare via Lernia

Jobba som svetsare via Lernia

Jobba som svetsare via Lernia

Är du en självgående och kvalitetsmedveten person med stort svetsintresse? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna innebär att du får ta ett stort eget ansvar? Då är jobbet som svetsare något för dig! Uppdraget är hos en framgångsrik och spännande industrikoncern som är belägen strax utanför Malmö. Skicka in din ansökan idag och ta chansen att testa på hur det är att arbeta på ett välkänt och globalt företag!

Arbetsuppgifter

Som svetsare kommer du att ansvara för kvalitet och ordning och reda på arbetsplatsen. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper.

I jobbet ingår till exempel att
  • utföra MMA- och MAG-svetsning
  • slipning
  • reparationssvetsning
  • viss montering
  • arbeta i gjutgods
Är du rätt för rollen som svetsare?

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som svetsare och som är duktig på att läsa ritningar, är uthållig och i god fysisk form. Du är ytterst noggrann och professionell i din yrkesroll och arbetar troligen redan inom branschen. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det. Traverskort är meriterande.

Vi ser även att du
  • kan arbeta i skift
  • har B-körkort
  • har truckkort
  • har bred kompetens inom svetsning
  • behärskar svenska i både tal och skrift
Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Inledningsvis 6 månaders visstidsanställning. Därefter mycket goda möjligheter till tillsvidareanställning.

2-skift. Heltid. Svedala.

Du blir anställd hos Lernia med uppdrag hos kund.

Tillträdesdag

Snarast/enligt överenskommelse.

Information

Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut. Du söker tjänsten på www.lernia.se. Inga ansökningar tas emot via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansvarig rekryterare är Hanna Åkesson, 0722541139.

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft. Läs mer på www.lernia.se
Mer info
Område Svedala
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.