CNC-operatör till globalt företag i tillverkningsindustrin

CNC-operatör till globalt företag i tillverkningsindustrin

Just nu söker vi på Lernia drivna och säkerhetsmedvetna CNC-operatörer för uppdrag hos spännande kund i tillverkningsindustrin. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Att arbeta som konsult är både roligt och väldigt utvecklande! I det här uppdraget kommer du att arbeta med CNC-styrda maskiner och bearbeta stora detaljer i Siemens styrsystem. Du kommer att rigga maskinen, få detaljen på plats samt ansvara för att kontrollera att utfört arbete lever upp till kvalitetskraven.

Din profil

Vi välkomnar framför allt dig med goda kunskaper och erfarenhet inom CNC, och ser gärna att du har några års erfarenhet av maskinbearbetning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och tror att du som söker är engagerad, driven och nyfiken. Du har en god samarbets- och kommunikationsförmåga och trivs med att arbeta i grupp. Vidare är du lösningsorienterad, noggrann och sätter alltid säkerheten som högsta prioritet.

Vi önskar att du
  • har en gymnasieexamen
  • har en utbildning i CNC-styrda maskiner
  • har några års erfarenhet av maskinbearbetning
Det är dessutom starkt meriterande om du har
  • grönt certifikat
  • truck- och traverskort
  • kunskaper i Siemens styrsystem
Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Inledningsvis 6 månaders visstidsanställning. Därefter finns mycket goda möjligheter till tillsvidareanställning. Du arbetar 3-skift på heltid. Du blir anställd hos Lernia men arbetar uppdragsbaserat hos vår kund i Svedala.

Tillträdesdag

Omgående enligt överenskommelse

Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut. Sök därför redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via www.lernia.se. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta hanna.akesson@lernia.se.

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Svedala
Yrkesroll Industri & Anläggning, CNC-Operatör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 18 mars 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Du kommer att arbeta uppdragsbaserat hos vår kund i Svedala. Vår kund är en spännande, innovativ och global industrikoncern som erbjuder stora utvecklingsmöjligheter. Kunden sätter säkerheten främst och arbetar aktivt med ständiga förbättringar och Lean Production.