Teamledare Produktion Kvdbil, Svedala

Teamledare Produktion Kvdbil, Svedala

Vi söker efter dig som inte är rädd för att ta initiativ och beslut som leder gruppen mot nya höjder, även i stressiga situationer. Är du även en hejare på att inspirera och lyfta andras prestationer samtidigt som du är en ordningsam och strukturerad person är detta tjänsten för dig!

Som Teamledare Produktion...

...ansvarar du för den dagliga driften på produktion, vilket är avdelningen som levererar vårt högkvalitativa tekniska test av bilar. Du kommer fördela och styra arbetet så att ledtider, produktivitet och kvalitets uppnås. Givetvis ser du även till att gällande processbeskrivningar, rutiner, standarder och direktiv följs samt håller dig uppdaterad om ändringar sker. Tjänsten innefattar inte något personalansvar, dock ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av detta då vi vid behov vill att du täcker upp och stöttar din närmaste chef.

I din tjänst ingår det även att delta i det operativa arbetet. Vi jobbar helt märkesoberoende och hanterar en stor variation av modeller, årsmodeller och fabrikat. Vi arbetar med att genomföra våra tester på en produktionslina vilket innebär att du arbetar i grupp men med tydligt definierade arbetsmoment per arbetsstation. Våra huvudsakliga arbetsverktyg är iPads när vi genomför KVD-test på bilarna. Då vår anläggning är relativt liten är det viktigt att även kunna hjälpa till där det behövs.

Vi söker dig som...

...är positiv, flexibel och energisk. Du är stolt i ditt yrkesutövande och värdesätter effektivitet och hög arbetskvalité. Du har lätt för att känna motivation och är snabb med att sätta i gång med sådant som ska göras. Du har talang för att organisera, strukturera och prioritera ditt arbete. Ytterligare bör nämnas din optimism - du är så gott som alltid inställd på att problem och svårigheter går att lösa. Du är inte rädd för att fatta beslut och är van att ta de initiativ som krävs för att föra arbetet framåt. Du kan vara rätt så bestämd, samtidigt som du gärna resonera och diskuterar med andra och tar del av deras synpunkter. På ett positivt sätt brukar du lätt övertyga och få andra med dig. Naturligtvis är du social och din utgångspunkt är att respektera andras åsikter och att alltid uppträda hänsynsfullt och vänligt.

Grundläggande krav
  • Dokumenterad och godkänd fordonsutbildning
  • Minst 5 års erfarenhet av att arbeta som fordonstekniker/bilmekaniker
  • Minst 2 års erfarenhet av att leda personal
  • Erfarenhet att med diagnosverktyg göra felsökning av fordons elektroniska system (på olika bilmodeller och fabrikat)
  • Hög teknisk kompetens och är en van problemlösare
  • God datorkunskap och är van att arbeta i IT miljöer
  • Kan tala, skriva och läsa svenska och engelska
  • Tidigare erfarenhet av att personalansvar – dock ej ett krav
  • B-körkort
Om Kvdbil

Kvdbil är en vägledande förnyare inom e-handel med begagnade bilar. Vi är Sveriges största marknadsplats för begagnade bilar och säljer varje år runt 26 000 bilar genom att vi erbjuder en enkel, trygg och transparent affärsmodell. Fordonsbranschen i stort genomgår just nu en omvandling för att kunna möta nya kundbehov och beteenden med ny teknik. Vi på Kvdbil behöver möta dessa förändringar med nya lösningar som adresserar hållbarhet, effektivitet och nya nyttjandeformer.

Varför Kvdbil?

Vi har även ett bra kollektivavtal, ett schyst förmånspaket (t.ex. 4 000 kr i friskvårdsbidrag) och titt som tätt bjuds det på olika personalevenemang. Förutom trevliga kollegor lovar vi dig som sagt ett högt arbetstempo, en spännande tillväxtresa och en arbetsgivare som anser att det är viktigt med hållbarhet, vilket inkluderar både hållbara medarbetare och en hållbar miljö! Det som förenar oss är våra gemensamma värderingar; vi är nytänkande, omtänksamma, drivande och enkla. Vi ser vikten i att lyssna på varandra, hjälpa varandra och vet att en god idé är en god idé oavsett vem som framför den.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och våra kontor/anläggningar är "coronasäkrade".

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Svetsaregatan 2, Svedala

Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

Lön: Marknadsmässig lön enligt kollektivavtal

Är du vår nästa kollega? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan.

Vi kommer att börja kalla till intervju i augusti när vi är tillbaka från semestern. Vi behandlar dock ansökningarna löpande så sök tjänsten redan idag.

För frågor kring tjänsten kontakta Sarah Ingemansson på
46101673236 eller sarah.ingemansson@kvdbil.se
Välkommen med din ansökan på jobb.kvd.se

I den här rekryteringen har vi valt annonsering och kanaler och tackar därför vänligen men bestämt nej till direktkontakt med försäljare och rekryteringsföretag.
Mer info
Kontaktperson Sarah Ingemansson
Telefon 0101673236
Område Svedala
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker, Transport & Logistik, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://kvdbil.se
Sista ansökningsdag 22 juli 2022 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KVD-koncernen (eller KVD som vi också kallas) består i dag utav fem bolag; Moderbolaget KVD of Sweden, Kvdbil, Kvdpro, Bilpriser samt Forsbergs Fritidscenter. På KVD of Sweden arbetar olika koncernfunktioner, vilka har som uppgift att supportera alla bolagen inom KVD-koncernen. Kvdbil är Sveriges största nätbaserade marknadsplats för värdering och förmedling av begagnade företags- och privatägda bilar. Vi hanterar hela bilaffären åt våra kunder och alla våra bilar är testade av professionella tekniker. Kvdpro är en digital marknadsplats för försäljning av fordon, maskiner, verktyg och branschrelaterade tillbehör inom åkeri, lantbruk, entreprenad, bygg och industri. Vi lägger stor vikt vid tillgänglighet och enkelhet för våra kunder oavsett var i landet man befinner sig. Bilpriser är Sveriges största och främsta aktör inom bilvärdering och vi hjälper privatpersoner, företag och bilhandeln genom en rad olika produkter och tjänster. Forsbergs Fritidscenter, som är KVDs nyaste tillskott, är idag Sveriges största försäljare av husbilar och husvagnar, både nya och begagnade.