Reservdelsrådgivare

Reservdelsrådgivare

"I din vardag kommer du att identifiera felen på kundernas maskiner och vara behjälplig i hela hanteringen av att hitta rätt reservdelar och göra beställningar av dessa"

Vad ska du göra?

Som rådgivare mot våra reservdelskunder kommer du att ta emot ärenden som framförallt rör reservdelshantering för våra sålda maskiner, framförallt från proffs men även från konsumenter. Du kommer att vara behjälplig med all kundkontakt där du tar emot frågor, gör reservdelssökningar och beställningar, till att lämna prisförslag. Tillsammans med kollegorna i butik och lager bildar ni ett team som ger kunderna den bästa servicen och bemötandet.

I din vardag kommer du att identifiera felen på kundernas maskiner och ta hand om hela hanteringen av att hitta rätt reservdelar och göra beställningar av dessa. En stor del av arbetet sker med hjälp av diverse databaser och system. Du talar och skriver på svenska men behöver även behärska engelska.

Vem är du?

I denna roll behöver du ha ett stort kundfokus kombinerat med teknisk förståelse. Som person är du strukturerad och har vana att söka teknisk information. Du har även vana av att läsa sprängskisser alternativt kan du lära dig detta inom en inte allt för lång period. Du är även serviceminded och inser vikten av att hjälpa kunder med maskinproblem. Vi tror att du är en typisk lagspelare som tycker om att hjälpa dina kollegor när du märker att arbetsbelastningen är snedfördelad. Detta ger dig energi!

Tjänsten kräver att du kan ha många bollar i luften och det är vanligt förekommande att du blir avbruten och behöver återuppta ditt arbete. Detta är förutsättningar som du bör gilla snarare än att de stör dig.

Denna rekryteringsprocess

I denna rekrytering samarbetar Maskinparken med HIREQ. Har du frågor är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Svedala
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.hireq.se
Sista ansökningsdag 3 juli 2022 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KS Maskiner AB grundat 1966, numera Maskinparken Malmö AB är en del av Maskinparken Sverige AB som idag är Sveriges största och ledande återförsäljare inom park- och markvårdsmaskiner för professionell användning. Idag finns Maskinparken på sju orter i Sverige inklusive våra tre storstadsområden. Vi erbjuder en helhetslösning inom området med försäljning, service och reservdelar, allt för att våra kunder ska ha den bästa Maskinparken – Året runt och för årets alla behov. Genom sammanslagningen av dessa bolag med många års erfarenhet i branschen kan vi erbjuda en hög servicenivå med specialistkunskaper utan att tappa den viktiga lokala närvaron. Vi är stadigt växande och behöver nu utöka vår personalstyrka med en Reservdelsrådgivare.