Helpman söker erfarna anläggare till vår kund i Sälen!

Helpman söker erfarna anläggare till vår kund i Sälen!

Jobbar du som anläggare och har några års erfarenhet av rörläggning samt asfalt? Sugen på att byta arbetsmiljö?

Då har vi jobbet för dig!

Helpman Entreprenad vill just nu utöka sitt lag med fyra nya markarbetare/anläggare. Är du redo för en ny start? Anställningen är visstidsanställning och arbetstiden förlagd till dagtid måndag-fredag. Vi behöver dig så fort som möjligt!

Vi söker dig som idag arbetar som anläggare och vill fortsätta med det. Som person är du självgående och ansvarstagande, samt har en god förmåga att samarbeta med andra. Eftersom det är dålig föbindelse med kollektivtrafik till arbetsplatsen, är det starkt meriterande om du har B-körkort. Det är meriterande om du har yrkesbevis samt har utbildningar inom yrket/området.

Skicka ansökan via länken nedan eller registrera dig på www.helpman.se

Frågor? Ring oss - 0858430364, 0858430366.

Vänta inte med din ansökan!

Helpman AB
är idag Sveriges första och ledande bemanningsföretag inom byggindustrin. Våra uppdragsgivare är flera av de största byggföretagen i landet och arbetar med bemanning över hela Sverige med huvudkontoret i Stockholm. Vi är medlemmar i BI & har kollektivavtal med Byggnads.
Mer info
Område Svedala
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 okt (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Helpman är ett specialistföretag som arbetar med rekrytering och personalförmedling inom byggindustrin. Vi startade år 2000 med idén att omlokalisera bra arbetskraft där jobben fanns, samt att erbjuda uppdrag till de som var och är intresserade av förändring.

Vi strävar efter att få rätt man på rätt plats och vi samarbetar med flera av de största byggföretagen. Våra kunder är noggrant utvalda och väletablerade.
Helpman är godkända av branschen och har kollektivavtal med Byggnads och Seko.