Maskinoperatör till HP Rani Plast

Maskinoperatör till HP Rani Plast

Om tjänsten
Som Maskinoperatör kommer du att arbeta med att sköta och underhålla maskinerna i produktionen hos HP Rani Plast. Arbetsuppgifterna innebär bland annat ansvar för att sköta extrudering, konverteringsmaskiner, packare samt robot. Du kommer också att ansvara för inställning av maskiner samt mindre service och reparationer. En stor del av arbetet innehåller också att noggrant följa rutiner och ansvara för dokumentationsrapport av kvalitékontroller samt hålla maskinparken i gott och städat skick. Du kommer att arbeta i nära samarbete med en kollega då ni ansvarar för att produktionen flyter på under ert skift.

Rollen som Maskinoperatör är ett konsultuppdrag på heltid med start i april och som kommer att pågå till och med 31 augusti. Arbetet bedrivs i skiftgång och för att vara aktuell för rollen måste ha möjlighet att kunna arbeta olika tider på dygnet. HP Rani Plast produktion är placerad i Klågerup vilket kräver körkort och tillgång till bil.

I din roll som Maskinoperatör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Ansvara för maskinerna i produktionen är rätt inställda.
  • Dokumentera kontroller och uppföljning.
  • Ansvara för att endast felfria produkter packas.
Tjänsten som Maskinoperatör är ett konsultuppdrag med start i april.

Om dig
Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet inom produktion och/eller industri alternativt att du är tekniskt kunnig. För att kunna rapportera i system behöver du också ha grundläggande datorkunskaper. Arbetet innebär stundtals högt tempo vilket kräver att du kan arbeta strukturerat och effektivt. Det är även krav att du innehar truckkort, B1.

Vidare ser vi att du har en positiv inställning, har lätt för att samarbeta och vill bidra till en god stämning. Du har lätt för att prioritera och hantera flera arbetsuppgifter samtidigt samt att du tar egna initiativ.

Viktigt för tjänsten är:
  • Tidigare erfarenhet inom produktion/industri alternativt tekniskt kunnig
  • Positiv, noggrann och initiativtagande inställning
  • Grundläggande datorvana
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om HP Rani Plast
HP Rani Plast AB är ett dotterbolag till Ab Rani Plast Oy. HP Rani Plast AB har två fabriker; en i Lappfors, Finland, och en i Klågerup, Sverige. I Lappfors och Klågerup tillverkar vi avfallspåsar och fryspåsar för den nordiska marknaden. HP Rani Plast AB har en omsättning på 16 miljoner euro och ca. 35 anställda.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Matilda Nilsson via Matilda.Nilsson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
HP Rani Plast, Maskinoperatör, Operatör, Montör, Underhåll, Mekanik, Teknik, Truck, Service, Kontroll, Maskin, Produktion, Industri, Adecco, Malmö, Klågerup
Mer info
Område Svedala
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 16 mars 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.