Butikssäljare deltid (ca 70 %) Circle K Svedala

Butikssäljare deltid (ca 70 %) Circle K Svedala

Kära framtida kollega,

Först och främst, låt oss börja med att säga att jobbet på Circle K inte är för alla. Men det passar många och vi som jobbar här älskar det!

Under vår tid har vi sett många kollegor komma och gå. De som väljer att kasta in handduken säger ofta att arbetet var för komplext, att listan med arbetsuppgifter var för lång. De som dock löper linan ut har gemensamt att de tål tempot och att de älskar känslan av att göra ett bra jobb.

Vad vi behöver nu är en riktigt bra kollega och lagspelare som:
  • Motiveras av att leverera toppservice till alla som besöker stationen och göra det till en sport att bita ihop och le när kunden klagar över räksalladen för tredje gången.
  • Håller huvudet kallt och tungan rätt i mun när kön ringlar lång, kaffemaskinen är tom och biltvätten har stannat.
  • Inte gömmer sig inne på toaletten när pallarna med spolarvätska ska packas upp och förberedas för försäljning, utan kavlar upp ärmarna och tar det som ett träningspass.
  • Är intresserad av mat och gör det till en sport att preppa den bästa hamburgaren så långt ögat kan nå.
  • Förstår att du måste städa toaletten och svabba golvet, även om det inte alltid är favorit-uppgiften.
  • Älskar människor och tar ansvar för att hålla stationsområdet lika snyggt på utsidan som på insidan.
  • Vill göra en insats för ett grönare och mer hållbart samhälle på vägen.
  • Är minst 18 år och har B körkort för manuell bil.
För de av oss som arbetar deltid, är det få som tror att de kan göra en karriär här. Men, det är möjligt! Flera av de som idag driver våra stationer eller arbetar på vårt kontor började sin karriär som just deltidssäljare. Och för dig som vill bli filmregissör, lärare eller advokat är Circle K ett fantastiskt ställe att bygga ett CV och erfarenhet som är värt att ta med dig vidare i arbetslivet.

Låter det här intressant? Då föreslår vi att du kontaktar oss omedelbart!

Vänliga hälsningar från oss på Circle K Svedala

Vill du testa jobbet? klicka här!

Efter att du fyllt i dina uppgifter kommer du få genomföra ett test där du ställs inför olika situationer som kan uppstå i arbetet hos oss.
Testet tar cirka 10 minuter att fylla i och är obligatoriskt för att din ansökan ska gå vidare i vår rekryteringsprocess.

Om du inte genomför testet direkt kommer du att hitta länk till testet i "Tack för din ansökan" mailet. Hittar du inte mailet i din inkorg - titta i din skräppost.

Kontaktperson:Göran Bengtsson

Kontakt: gorbe@circlekeurope.com - Inga ansökningar tas emot per mail, tjänsten sökes via rekryteringsannonsen.

Sista ansökningsdag: 25 jan 2021
Mer info
Område Svedala
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 jan 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Circle K är stor global familj med nästa 130 000 medarbetare spridda över 23 länder. Totalt i Sverige har vi omkring 3500 personer som jobbar antingen på någon av våra 300 stationer eller på vårt servicekontor. Vi brinner för att göra våra kunders liv lite enklare, varje dag. Sättet vi arbetar på tillsammans, produkterna vi erbjuder och hur innovativa vi är, präglas av vårt stora kundfokus. Våra medarbetare, deras ambitioner, engagemang och kompetens, är avgörande för att vi ska nå våra mål som företag. I gengäld erbjuder vi en dynamisk och positiv arbetsplats med stark teamkänsla. Vi erbjuder personlig utveckling, ständig träning och utbildning i våra yrkesroller. Vår ambition är att alla som vill och visar det, ska få möjlighet att utvecklas hos oss. För när våra medarbetare växer, växer vi som företag. Så oavsett om du söker nya möjligheter eller kanske början på en livslång karriär, vill vi göra den resan tillsammans med dig. Vill du veta hur det är att jobba på våra stationer? Gå in på: https://circlektestajobbet.se/ Ta reda på mer om oss på: www.circlek.se