Trivselkoordinator till Skabersjö Gods

Trivselkoordinator till Skabersjö Gods

Vill du arbeta med varierande arbetsuppgifter i en underbar miljö? Gillar du ordning och reda, fix och trix och brinner för att ge god service? Passar det dig och ditt livspussel att arbeta deltid? Då är detta det perfekta arbetet för dig! Läs mer om tjänsten!

Om tjänsten
Ett gods i Svedala söker en trivselansvarig på deltid (50%). Du arbetar för såväl företaget som för familjen som äger godset. Arbetstiderna är förlagda vardagar under främst förmiddagar. Tjänsten innebär också kvälls/helgjobb några gånger i månaden under jaktsäsongen (framför allt under hösten).

Att vara trivselansvarig innebär varierande arbetsuppgifter, bland annat att ställa iordning inför konferenser, event och besök vid jaktsäsong. Du utför ärende, handlar, tvättar, manglar, förbereder mat, fixar med blommor och dukning med mera. Tjänsten innebär inget direkt städ men däremot att plocka i ordning, bädda sängar, ställa i ordning gästrum osv. Du ser till att det alltid är hemtrevligt och fixat, för gäster och hyresgäster såväl som för familjen. På godset finns flera anställda varav många arbetat där i flera år. Miljön är fantastisk, både i och runt omkring godset.

Om dig
Detta är en tjänst för dig där deltid funkar perfekt och för dig som kan vara flexibel med arbetstider. Vi tror inte du vill ha ett traditionellt kontorsjobb där du sitter still på dagarna och gör saker enligt en fast arbetsbeskrivning. I stället tror vi att du har ett genuint intresse att ge god service till andra och har en förmåga att se vad som behöver göras, både i det stora och i det lilla.

Du trivs med att arbeta med kroppen och att få bidra med din känsla för hus och hem. Duka, fixa blommor, ställa i ordning inför event, ta emot gäster, förbereda mat då och då osv. är alla uppgifter du trivs med. Du är en prestigelös människa som hugger i där det behövs. Då du arbetar nära många olika personer ser vi det som en självklarhet att du är en omtänksam, social och en initiativtagande person. Du trivs i en roll där du får ta ägandeskap över dina arbetsuppgifter och ser till att dessa utförs på bästa möjliga sätt.

Godset är ett familjeföretag med fina traditioner, ett modernt tänk och med arbetsplats i en underbar miljö. I och omkring godset finns hyresverksamhet, jordbruk, viltförvaltning m.m.

Om anställningen
Tjänsten är placerad i Svedala och är en tillsvidareanställning på 50%, sex månaders provanställning tillämpas. Tillsättning omgående eller enligt överenskommelse.

Vid funderingar kontakta ansvarig rekryterare Ida-Maria Ryberg via ida-maria.ryberg@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Svedala
Yrkesroll Hotell & Restaurang
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Sista ansökningsdag 12 okt 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Adecco Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.