Administratör inom masterdata till Sandvik i Svedala

Administratör inom masterdata till Sandvik i Svedala

Vid Sandviks anläggning i Svedala levereras krossar och utrustning konstruerade för maximal produktivitet för deras kunder över hela världen. Nu söker vi efter en administratör som vill bli en del av teamet i Svedala som säkerställer att högsta kvalitet levereras mot Sandviks kunder. I den här rollen arbetar du i affärssystemet M3 för att säkerställa att masterdatan för samtliga avdelningar inom produktion och inköp är uppdaterad och korrekt. Trivs du i en administrativ roll med många kontaktytor? Nu har du möjlighet att få bli en del av ett etablerat internationellt företag och utvecklas i en viktig administratörsroll!

Information om uppdraget

Academic Work söker en administratör inom masterdata till Sandvik SRP AB.
Rollen utgör en supportfunktion för avdelningarna inom inköp och produktion på anläggningen i Svedala, och du kommer att sitta tillsammans med teamet på inköp och rapportera direkt till chefen för Supply and Inventory.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Sandvik. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig minst 6 månader fram. Det finns möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du arbeta i ERP-systemen med att säkerställa att masterdatan kopplad till material och produktion, transport, tull, export, priser och ledtider är korrekt och uppdaterad. Du kommer till stor del arbeta i Excel och andra system för att extrahera data att jämföra, analysera och söka efter avvikelser. Rollen kommer även innebära många kontaktytor internt mot inköpsavdelningen och produktionen då du ansvarar för att säkerställa att rätt information hamnar på rätt plats. Du kommer även få arbeta med kontakt mot leverantörer för att säkerställa och följa upp att nya uppdaterade ritningar som skickas ut på krossdelar stämmer och är godkända.

Tjänsten passar dig som trivs i en administrativ roll med många kontaktytor och som har erfarenhet av att arbeta med administration, med fördel inom supply chain management.

Vi söker dig som
 • Har några års erfarenhet av administrativt arbete alternativt en eftergymnasial utbildning i administration, logistik eller supply chain management
 • Har erfarenhet av att arbeta i olika system och därmed har en god systemförståelse
 • Har goda kunskaper i Excel
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då kommunikation och dokumentation sker på båda språken
Det är meriterande om du
 • Har tidigare erfarenhet av att arbeta i affärssystemet M3
 • Har tidigare erfarenhet av trade compliance och hantering av tull och exportdokumentation
Som person är du analytiskt lagd med ett öga för detaljer, men du räds heller inte för att lyfta på luren när du behöver jaga rätt på olika personer för att säkerställa att masterdatan är korrekt. Du är självgående, strukturerad och kan prioritera och organisera ditt arbete på egen hand.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Svedala
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Sandviks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Svedala
Yrkesroll Data & IT, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sandviks enhet i Svedala är världsledande leverantör och globalt utvecklingscenter för stenkrossar som används inom gruvindustri, stenbrotts- och entreprenadverksamhet. Här kan du läsa mer om Sandvik SRP AB: https://www.home.sandvik/se/karriar/varf%C3%B6r-sandvik/