Transportledare

Transportledare

Transportledare med stort lösningsfokus
Vi söker två drivna och lösningsorienterade transportledare till vårt kontor i Svedala.

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara en del av ett kompetent, prestigelöst och engagerat team som består av fem personer. I rollen som transportledare kommer dina arbetsuppgifter och ansvar att vara;
  • Planering och optimering av expresstransporter
  • Bokning och uppföljning av transporter
  • Kontakter med kunder, chaufförer och samarbetspartners nationellt och internationellt
Arbetet utförs i företagets eget transportsystem, som du får lära dig på plats. I övrigt kommer du att vara behjälplig med andra administrativa och praktiska uppgifter på kontoret, då man inom företaget hjälps åt och arbetar över gränserna vid behov.

Tjänsten är på heltid och ska tillsättas snarast möjligt. Arbetstiderna är oregelbundna och innebär även helgarbete.

Kompetens, erfarenhet och personliga egenskaper

Vi söker dig som med fördel har erfarenhet inom transportbranschen, gärna som transportledare, bildirigerare, chaufför eller liknande, och som har god förståelse för logistik och spedition. Har du ingen praktisk erfarenhet från branschen, ser vi gärna att du har utbildning inom Transport Management eller liknande och att du har viljan och drivet att utvecklas i din roll. Svenska och engelska talar och skriver du obehindrat och har du andra språkkunskaper ser vi det som en fördel.

Som transportledare är det viktigt att du är lösningsorienterad och stresstålig. Du har förmågan att hantera flera parallella uppgifter samtidigt och är inte rädd för att fatta beslut. För att trivas i rollen är det även viktigt att du trivs med ständiga förändringar och nya direktiv i ditt arbete. Du är alltid serviceinriktad och drivs av att lösa problem och hitta den mest optimala lösningen för kunden. Vidare är du är lyhörd, rak och tydlig i din kommunikation samt duktig på att skapa relationer och samarbeten.

Då du tillhör ett mindre team är det också viktigt att du är prestigelös och flexibel och hjälper till där det behövs.

24bd erbjuder dig

På 24bd Logistic & Solution kommer du att få arbeta med kompetenta, prestigelösa och engagerade kollegor. Du erbjuds en ansvarsfylld och spännande roll, med dagliga utmaningar och goda utvecklingsmöjligheter.

Ansök

I den här rekryteringen har 24bd Logistic & Solution valt att samarbeta med JKS Sverige. Du söker tjänsten via ansökningslänken med registrerat CV på www.jksgroup.se. Sök gärna tjänsten redan idag, då vi arbetar med löpande urval. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Frida Borg på telefonnummer: 040-10 12 19.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Frida Borg
Telefon 0709683019
Område Svedala
Yrkesroll Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av JKS Sverige AB
Hemsida http://www.jksgroup.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

24H7D LOGISTIC & SOLUTION AB are an acknowledged logistic partner to airlines and major export-import companies. Our goal is to achieve the highest quality services and to keep up with our customers demands. Not only will our employees help with the complex transport organisation, all for the satisfaction of our customers, but also adjust all services to the customer´s individual needs. `

24H7D LOGISTIC & SOLUTION AB use reliable trailers and equipment in order to be able to assures you that your cargo is in good and professional hands. Furthermore, all our trailers are equipped with GPS giving you a clear view where the cargo is during the transport chain.