Hoppa till innehåll

Processoperatörer sökes till Barry Callebaut i Kågeröd!

Är du tillgänglig och flexibel och redo för en ny utmaning? Då har vi en spännande möjlighet på en väletablerad produktion i Kågeröd!

Information om uppdraget:

Vår kund är i en pågående resa mot en ny typ av industri i deras bransch. De är världsledande tillverkare av högkvalitativa produkter inom choklad- och kakao produkter. De arbetar mot företag och servar samtliga intressenter inom livsmedelssektorn och levererar allt från kakaobönor till chokladprodukter. De tror på att göra gott och att återinvestera i de samhällen där de driver sin verksamhet.

Inom kategorin Beverage ligger fokus på choklad och kaffe - men även te och mjölkprodukter finns i deras sortiment. Produkterna marknadsförs under varumärken som Ögonblick, Van Houten, Caprimo, Bensdorp och Le Royal. De livsmedelsprocesser de arbetar med är spraytorkning, agglomerera och torrblandning.

Arbetsuppgifter:
* Övervaka och styra tillverkningsprocessen
* Lösa eventuella problem kopplat till linjen
* Godshantering
* Städa och hålla god ordning på arbetsplatsen
* Enklare truckkörning

StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocesser och slutgiltig kandidat kommer bli direkt anställd av vår kund.

Detta söker vi:

Vi söker en person som har ett positivt förhållningssätt och ett lösningsfokuserat arbetssätt.
Du trivs i en dynamisk organisation där du tar initiativ och där du ges och förväntas ta möjligheten att påverka och driva din egen och företagets utveckling. Arbetet i processen är fysiskt krävande och vi ser därmed att du har god fysik.

Som person är du flexibel och kan tänka dig olika arbetstider beroende på behov. I dagsläget är det däremot främst behov på dagtidsskift. Gemensamt för alla skift är att man jobbar 12-timmars pass 6-18 eller 18-06. Man arbetar 3 pass per vecka. Utöver detta schemaläggs 7 extrapass per år för att komma upp i heltidsmåttet. Du är stresstålig och noggrann och ser vikten av att fullfölja din arbetsuppgift. Du bidrar med god stämning till teamet. I dagsläget är det framförallt behov på dagtid och flex.

Formella krav:
* Lägst gymnasieutbildning
* B-körkort och tillgång till egen bil (så du kan ta dig till och från arbetet)
* Flytande svenska, samt bekväm med att prata och skriva på engelska.
* Truckkort A+B är meriterande

Placeringsort för tjänsten är i Kågeröd.

Välkommen med din ansökan! Vi kommer tillsätta tjänsten så fort vi finner rätt kandidat.
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
14 dec. 2023 (13 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com
http://www.studentconsulting.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare