Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Processoperatörer sökes till Barry Callebaut i Kågeröd!

Ansök nu
Är du tillgänglig och flexibel och redo för en ny utmaning? Då har vi en spännande möjlighet på en väletablerad produktion i Kågeröd!

Information om uppdraget:

Vår kund är i en pågående resa mot en ny typ av industri i deras bransch. De är världsledande tillverkare av högkvalitativa produkter inom choklad- och kakao produkter. De arbetar mot företag och servar samtliga intressenter inom livsmedelssektorn och levererar allt från kakaobönor till chokladprodukter. De tror på att göra gott och att återinvestera i de samhällen där de driver sin verksamhet.

Inom kategorin Beverage ligger fokus på choklad och kaffe - men även te och mjölkprodukter finns i deras sortiment. Produkterna marknadsförs under varumärken som Ögonblick, Van Houten, Caprimo, Bensdorp och Le Royal. De livsmedelsprocesser de arbetar med är spraytorkning, agglomerera och torrblandning.

Arbetsuppgifter:
* Övervaka och styra tillverkningsprocessen
* Lösa eventuella problem kopplat till linjen
* Godshantering
* Städa och hålla god ordning på arbetsplatsen
* Enklare truckkörning

StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocesser och slutgiltig kandidat kommer bli direkt anställd av vår kund.

Detta söker vi:

Vi söker en person som har ett positivt förhållningssätt och ett lösningsfokuserat arbetssätt.
Du trivs i en dynamisk organisation där du tar initiativ och där du ges och förväntas ta möjligheten att påverka och driva din egen och företagets utveckling. Arbetet i processen är fysiskt krävande och vi ser därmed att du har god fysik.

Som person är du flexibel och kan tänka dig olika arbetstider beroende på behov, det kommer med största sannolikhet bli dagtid onsdag till söndag 06.00 till 18.00 samt 7 extrapass om året för att gå ihop sin heltidstjänst. Du är stresstålig och noggrann och ser vikten av att fullfölja din arbetsuppgift. Du bidrar med god stämning till teamet.

Formella krav:
* Lägst gymnasieutbildning
* B-körkort och tillgång till egen bil (så du kan ta dig till och från arbetet)
* Flytande svenska, samt bekväm med att prata och skriva på engelska. Tyska är meriterande.
* Truckkort A+B är meriterande

Placeringsort för tjänsten är i Kågeröd.

* På Barry Callebaut är vi många människor med olika bakgrunder och kompetenser. Alla är välkomna att söka.

Välkommen med din ansökan! Vi kommer tillsätta tjänsten så fort vi finner rätt kandidat.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 juni 2023 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare