Hoppa till innehåll

Industrielektriker sökes på heltid till Barry Callebaut i Kågeröd!

Är du en professionell industrielektriker? Har du tekniskt intresse och vill arbeta på ett företag som låter dig växa med nya utmaningar? Då kan det vara dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vår kund är i en pågående resa mot en ny typ av industri i deras bransch. De är världsledande tillverkare av högkvalitativa produkter inom choklad- och kakao produkter. De arbetar mot företag och servar samtliga intressenter inom livsmedelssektorn och levererar allt från kakaobönor till chokladprodukter. De tror på att göra gott och att återinvestera i de samhällen där de driver sin verksamhet.

Deras engagemang i hållbarhet är långsiktigt och målet är att skapa en hållbar framtid för och med kakao- och chokladprodukter. Barry Callebauts huvudkontor ligger i Zürich och har drygt 11.000 anställda som arbetar med stort engagemang i mer än 35 länder över hela världen. De håller ständigt utkik efter duktiga medarbetare som kan ha en positiv inverkan på deras industri och världen i stort!

Inom kategorin Beverage ligger fokus på choklad och kaffe - men även te och mjölkprodukter finns i deras sortiment. Produkterna marknadsförs under varumärken som Ögonblick, Van Houten, Caprimo, Bensdorp och Le Royal.

Vi söker nu en industrielektriker med erfarenhet förebyggande och avhjälpande underhållsåtgärder på produktionsutrustning. Vår kund erbjuder dig en intressant och utmanande vardag där du får möjlighet att växa inom ditt kompetensområde. Som industrielektriker arbetar du dagligen med att underhålla och förbättra befintlig utrustning, både planerade underhållsinsatser och akuta ärenden. Vi förväntar oss att du jobbar med ständiga förbättringar för att driva underhållsarbetet effektivt och att utveckla befintlig maskinpark.

Detta söker vi:

Som industrielektriker kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter som innefattar nyinstallation, felsökning, reparationer samt förebyggande underhåll på process utrustning och förpackningslinjer.

Du ingår i en grupp som självständigt arbetar med att ge produktionsanläggningen och dess olika stödfunktioner ett professionellt elunderhåll i såväl förebyggande som avhjälpande syfte, men vissa delar av det operativa arbetet läggs ut på entreprenad.
Som industrielektriker hos oss får du arbeta i en modern verkstad, där vi använder många välkända varumärken så som Mitsubishi, Siemens, Allen Bradley, ABB, Danfoss, m.m.

Arbetet ställer krav på att du är en duktig problemlösare och kan snabbt hitta effektiva lösningar. Du ska gärna vara självgående och ha förmåga att jobba parallellt med flera olika uppgifter. Samtidigt är det viktigt att du är en person som har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med personer i din omgivning


Din främsta uppgift kommer vara:
- Underhålla våra maskiner
- Felsökningar
- Reparationer
- Installationer
- Montage och ombyggnationer
- Dokumentera och följa upp utförda arbeten
- Initiera förbättringsförslag och vara delaktig i förbättringsgrupper
- Löpande riskbedömningar
- Tät kommunikation med produktionsoperatörer


FORMELLA KRAV:

Utbildad och certifierad elektriker är ett krav. Vi ser gärna att du har flerårig erfarenhet av arbete som industrielektriker, underhållstekniker eller motsvarande. Kompetens inom både elektriskt/mekaniskt underhåll, har stor erfarenhet av felsökning, service och industriautomation, samt har kunskap och erfarenhet av PLC-programmering. Du är van vid att arbeta i flexibel miljö där omprioriteringar förekommer. Därför är det viktigt att du har förmåga att göra goda prioriteringar samt är driven, strukturerad och noggrann. Du har också körkort klass B, goda datakunskaper, samt kan följa instruktioner och kommunicera på engelska och svenska.


PERSONLIG KOMPETENS:

Utöver detta är det meriterande om du har erfarenhet av lean, ständiga förbättringar, har deltagit i större tekniska projekt och har en bakgrund inom automation.
Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och intresse för tjänsten. Du tar stort ansvar för ditt arbete, säkerställer att du förstår vad som förväntas av dig och är noggrann med att leverera högsta kvalitet. Du har lätt för att ta till dig nya arbetsuppgifter,kommunicerar tydligt, är serviceinriktad, självgående och skapar struktur. Du trivs i en roll där du får utvecklas och är inte rädd för att ta initiativ eller fråga om hjälp. Du är flexibel och stimuleras av en vardag med högt tempo, snabba förändringar och problemlösning. Att prioritera även i stressiga situationer ser du inte som en svårighet, tack vare ditt proaktiva och lösningsorienterade arbetssätt.

En ambassadör för Barry Callebauts värderingar: Kundfokus, passion, entreprenörskap, laganda och integritet


ÖVRIG INFORMATION:

Placeringsort: Kågeröd
Tjänsten som industrielektriker är en tillsvidareanställning, men kan inledas med en tidsbegränsad anställning
Arbetstiderna är i huvudsak dagtid, måndag - fredag kl. 7:00 - 16:00. Schemalagd beredskap kommer att ingå i tjänsten.
Start så snart som möjligt.

Vår kund erbjuder dig: Ett spännande, stimulerande och utmanande arbete i ett team av engagerade och drivna medarbetare. Som anställd hos oss kan du räkna med tryggheter som kollektivavtal, utvecklingsmöjligheter, bonus, friskvård och företagshälsovård.

Urval sker löpande och vi kommer tillsätta när vi funnit rätt kandidat. Välkommen med din ansökan!
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
07 dec. 2023 (9 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com
http://www.studentconsulting.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Göteborgs stad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Malmö stad
Transport & Logistik
Företagslogga

Liknande Jobb

Malmö stad
Bygg & Hantverk
Företagslogga
Helsingborg
Industri & Anläggning
Företagslogga